• ΜΑΚΒΕΛ 250gr.
  • ΜΑΚΒΕΛ 250gr.

ΜΑΚΒΕΛ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ)

Το ΜΑΚΒΕΛ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ) είναι το απόλυτο απολαυστικό γεύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε με κάθε δείγμα. Η πλούσια γεύση του τορτελινιού σε συνδυασμό με την τέλεια υφή του θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να το επιλέγετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το ΜΑΚΒΕΛ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ) τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
40565
5201013013277
2,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παρκετεζα κοκκινη βαμβακι νο 60 χωρις κονταρι

Η παρκετέζα κόκκινη βαμβακερή νούμερο 60 χωρίς κοντάρι είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εργασία ραπτικής και ραπτικής. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα απογοητευτείτε. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στα ρούχα σας τον επαγγελματικό τελείωμα που αξίζουν.
Τιμή 10,17 €

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ μωβ

Ζebra. Αποκτήστε την πολυτέλεια και το στυλ που αξίζετε με τις μωβ χαρτοπετσέτες πολυτελείας 33x33cm από την εταιρία Ζebra. Η απαλή υφή και η ποιότητα του χαρτιού θα σας εντυπωσιάσουν, ενώ οι ζωηρές αποχρώσεις θα δώσουν ένα μοναδικό ύφος στο τραπέζι σας. Αποκτήστε τώρα τις χαρτοπετσέτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.
Τιμή 0,73 €

Piltsis σκορδο σε λαδι 200gr

Το Piltsis σκορδο σε λάδι 200gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με φρέσκο σκόρδο που είναι μαριναρισμένο σε λάδι, αυτό το προϊόν θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης σε κάθε γεύμα. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ακόμα και σε απλά σάντουιτς. Αγοράστε το Piltsis σκορδο σε λάδι 200gr τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 2,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια sour tropical mix 90gr

Το FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TROPICAL MIX 90GR ΕΛ είναι ένα απολαυστικό μείγμα εξωτικών γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν τροπικό παράδεισο. Με την ξινή γεύση του και την μοναδική του υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις γεύσεις των τροπικών φρούτων σε κάθε δαγκωματιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TROPICAL MIX 90GR ΕΛ τώρα και α
Τιμή 0,84 €

Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ

Τα εξεταστικά γάντια Latex Powdered της εταιρίας MEDI-WORLD είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, προσφέρουν ασφάλεια και προστασία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και των εργασιών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας σήμερα και να αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,13 €

Lihong τσοχάκια στρόγγυλα 15x15mm 9τεμ

Τσοχάκια τα οποία θα προστατεύσουν το δάπεδο από γρατζουνιές και ζημιές κατά την καθημερινή χρήση επίπλων όπως τραπέζια και καρέκλες. Θα σας εξασφαλίσουν άνετη μετακίνηση των επίπλων σας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη μείωση του θορύθου κάθε φορά που μετακινείτε τα έπιπλά σας. Η τσόχα που είναι κατασκευασμένα διαθέτει απαλό αλλά ανθεκτικό φινίρισμα.

Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντάς σας μέγιστη σταθερότητα.

Τιμή 0,47 €

Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml

Το Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με τη λεπτή γεύση του λευκού κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ακόμα και σε κοκτέιλ για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το Τοπ ξύδι τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,67 €