• Piltsis σκορδο σε λαδι 200gr
  • Piltsis σκορδο σε λαδι 200gr

Piltsis σκορδο σε λαδι 200gr

Το Piltsis σκορδο σε λάδι 200gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με φρέσκο σκόρδο που είναι μαριναρισμένο σε λάδι, αυτό το προϊόν θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης σε κάθε γεύμα. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ακόμα και σε απλά σάντουιτς. Αγοράστε το Piltsis σκορδο σε λάδι 200gr τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
34501
5200121323902
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αγριλιά ελαιόλαδο 1lt

Το Αγριλιά ελαιόλαδο 1lt είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τις γεύσεις σας. Με τη φρουτώδη γεύση και το άρωμά του, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Ελληνικής φύσης με το Αγριλιά ελαιόλαδο 1lt.
Τιμή 11,00 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ TOBACCO NUTS 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε τη γεύση του νέου VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ TOBACCO NUTS 2ML (600 PUFFS) με 20mg νικοτίνης. Μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση και την απόλυτη ικανοποίηση που προσφέρει.
Τιμή 6,75 €

ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ INOX 8CM 1732

Ανακαλύψτε τον τρόπο για να ανοίξετε μπουκάλια με άνεση και στυλ με το ανοιχτήρι μπουκαλιών inox 8cm 1732. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το ανοιχτήρι μπουκαλιών θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε εκδήλωση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Σακούλες ρούχων 5τεμ

Σακούλα φύλαξης κατάλληλη για κουστούμια. Με τη χρήση της προστατεύετε τα ρούχα σας από την υγρασία, την σκόνη και τις δυσάρεστες οσμές, διατηρώντας τα καθαρά.

Τιμή 0,44 €

Axe αφρόλουτρο gel love is love 250ml

Το Axe shower gel love is love 250ml είναι ένα από τα πιο απολαυστικά προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η μοναδική του φόρμουλα σας εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο εκλεπτυσμένος του άρωμα θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 2,13 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό oil control refresh για λιπαρά μαλλιά & λιπαρή επιδερμίδα 360ml

Το ULTREX σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά είναι φτιαγμένο για να αντιμετωπίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, προσφέροντας μια βαθιά, αλλά απαλή καθαριότητα. Με την καθημερινή χρήση, τα μαλλιά παραμένουν φρέσκα και ελεύθερα από λίπος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τιμή 3,21 €

LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE

Η LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Με την απαλή του υφή και το εκθαμβωτικό χρώμα του ροδάκινου, θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σας όλη μέρα. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,89 €