• TNS ΣΕΣΟΥΑΡ 2000w - (ΜΑΥΡΟ) (BY-5951/BLK)
  • TNS ΣΕΣΟΥΑΡ 2000w - (ΜΑΥΡΟ) (BY-5951/BLK)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΣΕΣΟΥΑΡ 2000w - (ΜΑΥΡΟ) (BY-5951/BLK)

Το TNS ΣΕΣΟΥΑΡ 2000w - (ΜΑΥΡΟ) (BY-5951/BLK) είναι ένα ισχυρό σεσουάρ που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Με την τεχνολογία του, θα απολαύσετε γρήγορο στέγνωμα και styling, ενώ η μαύρη απόχρωση του προσδίδει μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
40492
5204558467765
20,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοπετσετα φακελος πολυτελειας μαυρη 40cm 125τεμ

Η μαύρη πολυτελείας χαρτοπετσέτα φακέλος 40cm 125τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε εκδήλωση. Με την υψηλή ποιότητα και το κομψό design της, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει ένα άγγιγμα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και κάντε την επόμενη εκδήλωσή σας αξέχαστη!
Τιμή 4,27 €

Σκευος μικροκυματων μαυρο ρp l29 3 θεσεων 30τεμ prepac

Αποκτήστε το νέο Σκεύος μικροκυμάτων μαύρο PP L29 3 θέσεων 30 τεμάχια Prepac της εταιρίας! Ιδανικό για γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα στο φούρνο μικροκυμάτων. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το σκεύος θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ποιότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 8,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €

Primo gusto σάλτσα pesto genovese 190gr

Αυθεντική, κλασική συνταγή με αρωματικό βασιλικό και κουκουνάρι που δίνει στα Primo Gusto ζυμαρικά σας μια ιδιαίτερη, φίνα γεύση.

Χρησιμοποιείστε τη σάλτσα απευθείας στα ζυμαρικά χωρίς να τη ζεστάνετε.

Ιδανική και για pizza.

Τιμή 3,57 €

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση fresh exotic χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,50 €

Κόφτης λαχανικών με προστασία κοπής

Ανακαλύψτε τον κόφτη λαχανικών με προστασία κοπής και απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φαγητών σας. Με ασφαλή μηχανισμό κοπής και εργονομική λαβή, αυτός ο κόφτης θα σας βοηθήσει να κόψετε τα λαχανικά σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο εργαλείο κουζίνας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 3,66 €