• ΠΕΝΤΑΛ inox 30lit
  • ΠΕΝΤΑΛ inox 30lit

ΠΕΝΤΑΛ inox 30lit

50038
5203642105170
29,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων colour 26μεζ 1,3lt 2τεμ

Το Ariel υγρό πλυντηρίου 26μεζ, 1,30lt color 1 1δώρο είναι το τέλειο προϊόν για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και λαμπερά. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά λεκέδες και βρωμιές, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 13,29 €

LIFEBUOY TOTAL ANTIBAKTERIAL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 500ml

Υγρό κρεμοσάπουνο της Lifebuoy, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,09 €

Sdoukos fruit for snack αποξηραμένα blueberries 100gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των αποξηραμένων μύρτιλων Sdoukos fruit for snack. Με την τέλεια ισορροπία γλυκού και ξινού, αυτά τα μύρτιλα θα σας κάνουν να ξεχάσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τα αποξηραμένα μύρτιλα Sdoukos fruit for snack!
Τιμή 4,41 €

RiceUp ρυζογκοφρέτες ολικής με μαύρο αυτοκρατορικό ρύζι 120gr

Ρυζογκοφρέτες με μόνο 26 θερμίδες ανά γκοφρέτα με λιγότερο από 3% λιπαρά. Χωρίς τεχνητά χρώματα και γεύσεις, χωρίς συντηρητικά. Ελεύθερες γλουτένης, σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών, λακτόζης και αυγών. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Τιμή 0,95 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με ρόδο της αυγής 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων.

Τιμή 1,69 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού