• Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 1
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 2
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 3
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 4
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 5
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 6
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 1
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 2
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 3
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 4
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 5
  • Λητή ροξ 140gr Λητή σιροπιαστά - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΛητή σιροπιαστά

Λητή ροξ 140gr

Παραδοσιακό χειροποίητο ροξ από την εταιρεία Λητή. Γευτείτε τη γλυκιά νοσταλγία των παραδοσιακών σιροπιαστών!

1281
5200127990016
0,80 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λητή τουλούμπα 90gr

Παραδοσιακή χειροποίητη τουλούμπα από την εταιρεία Λητή. Γευτείτε τη γλυκιά νοσταλγία των παραδοσιακών σιροπιαστών!

Τιμή 0,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη advance για πλυντήριο ρούχων μπλε 2lt

H Χλωρίνη® KLINEX Advance με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, είναι η μόνη εξειδικευμένη Χλωρίνη® για χρήση στο πλυντήριο ρούχων. Σε κάθε πλύσιμο επαναφέρει την αρχική λευκότητα των ρούχων εξαφανίζοντας λεκέδες, κιτρινίλες και γάριασμα. Η Χλωρίνη® KLINEX Advance δε φθείρει τα υφάσματα στις χαμηλές θερμοκρασίες και απολυμαίνει, προσφέροντας ρούχα υγιεινά καθαρά.

Τιμή 3,44 €

Fini ζελεδάκια vegan rainbow 80gr

Το Fini ζαχαρωτά vegan rainbow 80gr της εταιρίας Fini είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη γεύση του και τα ζωηρά χρώματά του. Απολαύστε τον χρωματισμό του ουράνιου τόξου σε κάθε δαγκωνιά και απολαύστε τη γλυκιά γεύση των ζαχαρωτών χωρίς να ανησυχείτε για την προέλευση των υλικών του, καθώς είναι 100% vegan. Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά και αφήστε το Fini vegan rainbow να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και χρώματα.
Τιμή 0,94 €

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο3f

Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine νο3f είναι ο απόλυτος σύμμαχος στον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της, κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκι. Ξεχάστε τις άλλες πετσέτες που δεν κάνουν τη δουλειά τους και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε την σήμερα και αφήστε την να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,75 €

Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απαλότητα και απορροφητικότητα με το Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και οργανωμένη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει το Softcare.
Τιμή 2,64 €

Γλάρος αλάτι 400gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Γλάρος σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,73 €