• Oral-B οδοντόβουρτσα lembut shiny clean σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Oral-B οδοντόβουρτσα lembut shiny clean σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Oral-B οδοντόβουρτσα lembut shiny clean σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN είναι το απόλυτο εργαλείο για την προστασία της στοματικής υγείας σας. Με μοναδική μαλακή υφή που αγγίζει απαλά τα δόντια σας, σας προσφέρει ένα λαμπερό και καθαρό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε την ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!

40286
3014260786847
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oral-B οδοντόβουρτσα 1-2-3 λευκή μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 1 2 3 MEDIUM ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε την προφορά σας λαμπρή και υγιή. Με τη μεσαία σκληρότητα των τριών επιπέδων, αυτή η οδοντόβουρτσα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των δοντιών και των ούλων σας. Αποκτήστε τώρα την ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 1 2 3 MEDIUM ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 0,89 €

Tns σαπουνοθηκη dispenser 360ml oct-tw9986a/2

Η Tns σαπουνοθήκη dispenser 360ml oct-tw9986a/2 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της και την χωρητικότητά της 360ml, προσφέρει ευκολία και πρακτικότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε το χώρο σας με ένα μοντέρνο και λειτουργικό προϊόν.
Τιμή 1,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Pantene λάδι μαλλιών smooth & sleek 100ml

Λάδι μαλλιών για επανόρθωση της Pantene. Το argan oil, γνωστό και ως αργανέλαιο ή λάδι αργκάν, είναι ένα φυτικό έλαιο με πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες και σύνθεση βασισμένη σε ένα σύμπλεγμα από βιταμίνες, κυρίως A και Ε, και λιπαρά οξέα. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο. Πρόκειται για εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,27 €

Mamut φρυγανιά τριμμένη 180gr

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Τιμή 0,69 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με την απαλή γεύση του βαλσαμικού και την γλυκύτητα του μελιού, αυτό το προϊόν θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάντουιτς, ψητά λαχανικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αφήστε τη γεύση του ΠΑΝ ξυδιού βαλσαμικού με μέλι να σας ταξιδέψει και να σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,82 €

Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml

Η Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το τέλειο στυλ που ονειρεύεστε. Η μοναδική της σύνθεση με ενεργό κάρβουνο θα σας χαρίσει απίστευτο όγκο και ελαστικότητα, ενώ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φριζάρισμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να μιλήσουν από μόνα τους και κερδίστε τις εντυπώσεις με το Syoss molding paste with charcoal!
Τιμή 4,50 €

Ζαναέ μουσακάς 280gr

Η Ζαναέ μουσακάς 280gr της εταιρίας Ζαναέ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, ο μουσακάς αυτός θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Ελλάδας. Απολαύστε τον σε κάθε γεύμα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 4,10 €