• MAROB ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ 21cm(11) - (ΜΑΥΡΟ) (43MTS)
  • MAROB ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ 21cm(11) - (ΜΑΥΡΟ) (43MTS)

MAROB ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ 21cm(11) - (ΜΑΥΡΟ) (43MTS)

50519
8003455004304
0,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο19

Ανανεωμένο πλαστικό γλαστράκι με το φυτό νο19 της εταιρίας - ένα μοναδικό κομμάτι που θα φωτίσει τον χώρο σας και θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 1,63 €

NESTLE NESQUIK CRUNCHY BROWNIE 300gr.

Το NESTLE NESQUIK CRUNCHY BROWNIE 300gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα κερδίσει την αγάπη σας από την πρώτη μπουκιά. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και υφής, αυτό το brownie θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια για μια γλυκιά στιγμή χαλάρωσης. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active pine 2x50ml

Ανανεωτικό άρωμα πεύκου για μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Η τεχνολογία μας εξαλείφει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας pine 2x50ml για μια αποτελεσματική και αρωματική εμπειρία στην κάθε χρήση.
Τιμή 2,36 €

Babylino sensitive πάνες midi No3 4-9kg 56τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,43 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες καλαμποκιού 10τεμ 820gr

Γευστικές πίτες καλαμποκιού Καραμολέγκος, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις και την πλούσια γεύση του καλαμποκιού σε κάθε μπουκιά. Με 10 τεμάχια και συνολικό βάρος 820gr, η συσκευασία αυτή είναι ιδανική για να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αποκτήστε τις πίτες Καραμολέγκος τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,25 €