• ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)  - 1
  • ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)  - 1

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)

Το πηρούνι γλυκού professional (17041) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λεπτομερή και εντυπωσιακά γλυκά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις δημιουργίες σας με αυτό το εξαιρετικό εργαλείο!
36831
5209800047078
0,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Veet ταινιες αποτριχωσης 16τεμ σωματοσ

Οι Veet ταινίες αποτρίχωσης 16 τεμαχίων είναι η ιδανική λύση για ένα λείο και απαλό δέρμα. Με εύκολη εφαρμογή και αποτελέσματα που διαρκούν, θα αποκτήσετε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς. Ανακαλύψτε τη χαρά της αποτρίχωσης με τις Veet ταινίες αποτρίχωσης 16 τεμαχίων σήμερα!
Τιμή 6,24 €

ΚΕΡΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΤΑΨΑΚΙ 100ml - (ΚΙΤΡΙΝΟ)

Το κερί αποτρίχωσης ταψάκι 100ml σε κίτρινο χρώμα είναι η ιδανική λύση για ένα αποτελεσματικό και γρήγορο αποτρίχωση. Η ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει μια ομαλή και απαλή επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Αποκτήστε τώρα το κερί αποτρίχωσης ταψάκι και απολαύστε μια άνετη και αποτελεσματική διαδικασία αποτρίχωσης στο σπίτι σας!
Τιμή 5,08 €

Rice up τσιπς ολικης 60gr, ketchup

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr με κέτσαπ γεύση είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα τσιπς. Απολαύστε την τραγανή υφή και την εκρηκτική γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση χωρίς ενοχές. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης των Rice up τσιπς!
Τιμή 0,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα βανίλιας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με το άρωμα τριαντάφυλλο, δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,96 €