WAVES ΣΑΚ.TΡΟΦ. ZIPPER ΜΕΣΑΙΕΣ No2 22x29cm (3Lt) 20ΤΜΧ

48425
5201326222045
1,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (ΦΕΛΟΣ)

Το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (ΦΕΛΟΣ) είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει τον χώρο σας με το μοντέρνο και στυλάτο σχεδιασμό του. Με την υψηλή ποιότητα υφάσματος και την άνετη αίσθηση που προσφέρει, το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για χαλάρωση και ξεκούραση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ανανέωσης και άνεσης στον χώρο σας!
Τιμή 2,90 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ (4x250gr.) (10%)

Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ (4x250gr.) (10%) είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά ευχαριστημένοι. Με τη μοναδική του γεύση και πλούσιο άρωμα, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 6,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Condito ketchup top down 550gr

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων που συνοδεύει τέλεια κάθε πιάτο σας. Από ζυμαρικά και πατάτες τηγανητές, μέχρι hot dogs και chicken nuggets! Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει! Κατάλληλη για vegans, χωρίς γλουτένη Φτιάχνεται από 825γρ ελληνικές τομάτες!

Χωρίς Γλουτένη

Τιμή 2,40 €

Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Γιώτη άνθους αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του ευωδιά και την απαλή γεύση του. Αφεθείτε στην απόλαυση και δώστε στον εαυτό σας τη χαρά της εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του Γιώτη!
Τιμή 0,60 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον κάθε σπιτικό σας χώρο. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την μοντέρνα σχεδίασή του, το μπωλ Κύκλωψ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κομψό και πρακτικό αντικείμενο που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,78 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 5 καστανό ανοιχτό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €