• V master 1 παγιδες κολλας 2τεμ μινι ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια
  • V master 1 παγιδες κολλας 2τεμ μινι ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

V master 1 παγιδες κολλας 2τεμ μινι ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

Η V master 1 παγίδες κόλλας 2 τεμ μίνι ποντίκια είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από κατσαρίδες και μυρμήγκια στον χώρο σας. Με αυτές τις παγίδες, μπορείτε να αποκτήσετε έναν καθαρό και υγιή χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε ένα περιβάλλον ελεύθερο από ενοχλητικά ζωύφια!
34961
5200138990104
1,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rex σοδα πλυσεως σκονη 500gr,

Η Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση.
Τιμή 1,08 €

ΓΙΩΤΗΣ 1 2 BAKE ΜΕΙΓΜΑ 500gr. - (ΓΙΑ ΖΥΜΗ PIZZA)

Ανακαλύψτε το μοναδικό μείγμα ΓΙΩΤΗΣ 1 2 BAKE για τη ζύμη της pizza σας. Με την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση που προσφέρει, θα μετατρέψει την κατοικία σας σε αγαπημένη πιτσαρία. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το ΓΙΩΤΗΣ 1 2 BAKE και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με την πιο νόστιμη pizza που θα έχουν δοκιμάσει ποτέ!
Τιμή 1,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η πλούσια σύνθεσή του αφήνει τα ρούχα σας με μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στον κύκλο ξεβγάλματος και απολαύστε τα αποτελέσματα. Αφήστε το Tesori να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,00 €

Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr

Η απόλαυση της τριπλής σοκολάτας στη Lacta σοκολάτα 90gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αφεθείτε στην απαλή, κρεμώδη υφή της σοκολάτας και απολαύστε κάθε μπουκιά, γεμάτη γεύση και ευχαρίστηση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τώρα τη Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 1,69 €

Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr

Το Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr της εταιρίας Exxpert είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητά του και την αντοχή του στη χρήση, το Exxpert χαρτί κουζίνας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,93 €

Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 40gr

Διαχρονικά αγαπημένες γεύσεις, σε μοναδικά σχέδια (ζώδια) για παιδιά και όχι μόνο, απολαμβάνονται σε στιγμές χαλάρωσης, παρέα με φίλους ή ακόμη και σκέτα.

Τιμή 0,41 €

Premium coffee χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 236ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 236ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,58 €