• Νέο
  • Παλίρροια αμπελόφυλλα σε άλμη 440gr
  • Παλίρροια αμπελόφυλλα σε άλμη 440gr

Παλίρροια αμπελόφυλλα σε άλμη 440gr

50951
5201119007910
5,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΗΜΑΝΣΗ ''NO SMOKING'' - (202-3)

Η πιο στυλάτη και πρωτότυπη πινακίδα "NO SMOKING" που έχετε δει ποτέ! Με μοντέρνο design και έντονα χρώματα, αυτή η πινακίδα θα κλέψει την προσοχή σας και θα κάνει κάθε χώρο πιο chic και stylish. Μην αφήσετε τους καπνιστές να χαλάσουν την αισθητική του χώρου σας - αποκτήστε τώρα την πινακίδα "NO SMOKING" και κάντε μια δήλωση μόδας και αισθητικής!
Τιμή 1,57 €

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate color 3x38τεμ

Οι Skip κάψουλες 38τεμ trio 802gr, color είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα και απαλότητα στα ρούχα σας. Η εύκολη χρήση τους και η μακρά διάρκειά τους τις καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με κάθε πλύσιμο.
Τιμή 33,00 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Θηκη για ζαχαρη 50x80cm secs-001

Η θήκη για ζάχαρη 50x80cm secs-001 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε εργασία στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρει προστασία και αποθήκευση για τη ζάχαρη σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τις διαστάσεις της να είναι 50x80cm, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε τύπο κουζίνας. Αποκτήστε τη θήκη για ζάχαρη secs-001 σήμερα και δώστε στην κουζίνα σας ένα νέο επίπεδο οργάνωσης και λειτουργικότητας.
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπαρμπα Γιάννης τουρσί πίκλες 350gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,04 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό με αμύγδαλο 750ml

Το κρεμοσάπουνο Natura Almond Cream με φυτικό εκχύλισμα αμυγδάλου προστατεύει τα χέρια από την ξηρότητα, χαρίζοντας μία μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας. Με PH φιλικό προς το δέρμα και κρεμώδη σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από αμύγδαλο και πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), ενυδατώνει και φροντίζει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα χέρια.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τιμή 1,77 €

Ωμέγα ρύζι μπονέτ εισαγωγής 5kg

Το Ωμέγα ρύζι μπονέτ εισαγωγής 5kg είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, αυτό το ρύζι θα σας κάνει να ερωτευτείτε τη γευστική απόλαυση των φαγητών σας. Αφεθείτε στην ποιότητα και την αυθεντικότητα του Ωμέγα ρυζιού μπονέτ και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τον μοναδικό του χαρακτήρα.
Τιμή 9,43 €

Milk time γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο πλήρες 410gr

Το Milk Time γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο πλήρες 410gr είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις του γάλακτος. Με την υψηλή ποιότητα και την απόλυτη φρεσκάδα του, το Milk Time θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε το σκέτο ή προσθέστε το σε καφέ ή τσάι για έναν ακόμα πιο νόστιμο συνδυασμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Milk Time και να απολαύσετε τη γεύση και τη θρεπτική αξία του!
Τιμή 1,34 €