• Tns βαφλιερα 850w μαυρη Tns - 1
  • Tns βαφλιερα 850w μαυρη Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns βαφλιερα 850w μαυρη

Η Tns βαφλιέρα 850W μαύρη είναι η ιδανική λύση για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες βαφλες στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 850W, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τις βαφλες σας γρήγορα και εύκολα. Η μαύρη απόχρωση της προσθέτει μια διαχρονική νότα στην κουζίνα σας, ενώ η ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε τώρα την Tns βαφλιέρα 850W μαύρη και δώστε μια νόστιμη νότα στις μέρες σας!
35206
5204558371130
19,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vanish οχi action 470gr, pink

Η Vanish οxi action 470gr, ροζ χρώμα, είναι το ιδανικό προϊόν για την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, το Vanish αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, χωρίς κανέναν λεκέ να αντιστέκεται. Αποκτήστε το Vanish σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 4,01 €

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1.020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ)

Ανακαλύψτε τη μοναδική ποιότητα και γεύση του ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1.020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ). Με την αγορά αυτού του προϊόντος, θα αναβαθμίσετε την κουζίνα σας και θα προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας σε κάθε γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ.
Τιμή 1,92 €

Υγρο μαντηλακια κατοικιδιων με αρωμα 60τεμ

Υγρά μαντηλάκια κατοικιδίων με αρωματική νότα 60 τεμαχίων, η τέλεια λύση για τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Απομακρύνουν αποτελεσματικά τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε τα τώρα και προσφέρετε στο κατοικίδιό σας τη φροντίδα που αξίζει!
Τιμή 1,29 €

Roshen johnny krocker γκοφρετακια 350gr choco

Τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια 350gr choco είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για γλυκό. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας, αυτά τα γκοφρετάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και αποκτήστε τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια τώρα!
Τιμή 3,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με βανίλια vegan χωρίς γλουτένη 400gr

Ο Μακεδονικός Χαλβά ξεκινάει το ταξίδι του, που τον οδηγεί στα πέρατα της γής. Ένα ταξίδι γεύσης και παράδοσης που συνεχίζεται σήμερα με το ίδιο μεράκι. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέροντας ενέργεια και πλούσια γεύση.

Τιμή 3,60 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray pink passion 150ml

Αποσμητικό με γλυκό άρωμα ροζ τριαντάφυλλου, καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία, εξασφαλίζοντας προστασία που διαρκεί Εξασφαλίζει προστασία που διαρκεί έως 48 ώρες, δεν αφήνει λεκέδες.

Δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα. VeganCertified

Τιμή 2,15 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και προστατευμένα. Με αυτήν τη μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διατηρείτε τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τώρα τη Fresh μεμβράνη τροφίμων και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,83 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί moroccan mint & pink grapefruit 205gr

Μείγμα μοναδικών αρωμάτων Moroccan mint και pink grapefruit σε ένα υπέροχο κερί 205gr. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να χαλαρώσει με την ευχάριστη αίσθηση αυτού του αρωματικού κεριού. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που δημιουργείται στο χώρο σας και ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το Air Wick Botanica.

Τιμή 4,18 €