• ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΙΝΙΑ (10x50gr.) (8120)
  • ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΙΝΙΑ (10x50gr.) (8120)

ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΙΝΙΑ (10x50gr.) (8120)

Η ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΙΝΙΑ (10x50gr.) (8120) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Με μία μοναδική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση του σοκολάτας με την απαλή γεύση του φρεσκοψημένου ψωμιού, αυτή η σοκοφρετίνια θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΙΝΙΑ (10x50gr.) (8120) και αφήστε τη γλυκιά γεύση της να σας κατακτήσει!
38074
5012501981202
6,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ φαγ/χειο fresco ορθογωνιο 3τεμ 0,5lt/2,1lt/1,2lt

Το Κυκλωψ φαγείο fresco ορθογωνιο 3τεμ θα σας κάνει να αισθανθείτε φρεσκάδα και ποιότητα σε κάθε σας γεύμα. Με διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη σας, αυτό το προϊόν της Κύκλωψ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε τραπέζι. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Κυκλωψ φαγείο fresco ορθογωνιο 3τεμ!
Τιμή 3,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτήρι σφηνάκι πλαστικό crystal 4cl 50τεμ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στα πάρτι με αυτά τα υπέροχα πλαστικά ποτήρια σφηνάκι! Κομψό design, υψηλής ποιότητας υλικό και μοναδική λάμψη που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε εκδήλωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το ποτό σας με στυλ και φινέτσα! Αποκτήστε τα τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 2,35 €

Tulip καραμέλες βουτύρου 1kg

Οι καραμέλες βουτύρου της Tulip είναι γνωστές για την πλούσια και κρεμώδη γεύση τους. Αυτές οι καραμέλες συνήθως έχουν έναν ελαφρώς γλυκό, βουτηγμένο στο βούτυρο γευστικό πυρήνα που δίνει μια ευχάριστη και πλούσια γεύση.

Τιμή 6,71 €

Καρυδα μεγαλη 20x70gr, λευκη βαζο

Η Καρύδα Μεγάλη 20x70gr σε λευκό βάζο είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση της καρύδας σε κάθε δόση και απογειώστε τις γεύσεις σας. Με την Καρύδα Μεγάλη 20x70gr θα ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 19,02 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων ψιλό 500gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 0,81 €

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ

Οι απλοί οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι ιδανικοί για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου σας, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στο καθάρισμα της επιδερμίδας σας χάρη στη μεγάλη επιφάνειά τους!

Τιμή 2,21 €