• -0,36 €
  • ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90gr.
  • ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90gr.

ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90gr. - (ΦΡΑΟΥΛΑ PANNA COTTA)

50219
4823077639494
1,13 €
1,49 €
Έκπτωση -0,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WILD POWER ENERGY DRINK 500ml

Το WILD POWER ENERGY DRINK 500ml είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν δύναμη και ενέργεια σε κάθε στιγμή της μέρας. Με μοναδική γεύση και αναζωογονητικές ιδιότητες, αυτό το ποτό θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβει μέσα του!
Τιμή 0,72 €

NAVA ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ inox 2mm (3τεμ.) - (10-127-023)

Η κουτάλα γλυκού NAVA inox 2mm είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την κομψή της σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η σειρά κουταλιών θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα το σετ NAVA κουταλάκια γλυκού και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Le Mon φυσικός χυμός λεμονιού 250ml

Le Mon φυσικός χυμός λεμονιού 250ml είναι ένας φρέσκος και αρωματικός χυμός που παρασκευάζεται από φρέσκα λεμόνια. Με τη φυσική του γεύση και την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, ο χυμός αυτός είναι ιδανικός για να αναζωογονήσει τον οργανισμό σας και να σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε τον δροσιστικό Le Mon χυμό λεμονιού ως μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή ποτού!

Τιμή 0,95 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 135gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 135gr της εταιρίας Maoam είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη! Με μια μοναδική ποικιλία γεύσεων που θα σας κατακλύσουν με γευστική ευχαρίστηση, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερα! Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τραγανή υφή τους και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γλυκό ταξίδι που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 2,91 €