• HELEN'S CARE ΣΕΡΒ. ΕΛΑΦΡ. ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ LADY MAXI 28TEM.
  • HELEN'S CARE ΣΕΡΒ. ΕΛΑΦΡ. ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ LADY MAXI 28TEM.

HELEN'S CARE ΣΕΡΒ. ΕΛΑΦΡ. ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ LADY MAXI 28TEM.

50274
3800500309149
4,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κάλτσες με γούνα ροζ one size 2τεμ

Οι Tns κάλτσες με γούνα ροζ one size 2τεμ είναι ο ορισμός της άνεσης και του στυλ. Με υπέροχη ροζ απόχρωση και μοναδική γούνα, αυτές οι κάλτσες θα σας κρατήσουν ζεστούς και στυλάτους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η μοναδική one size εφαρμογή τους τις καθιστά ιδανικές για όλους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ζευγάρι κάλτσες και να ξεχωρίσετε από το πλήθος.
Τιμή 2,61 €

ΦΑΙΔΩΝ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 550gr. - (ΤΡΟΥΦΑ)

Η απίστευτη γεύση της τρούφας σε συνδυασμό με την πλούσια σοκολάτα Φαΐδων Πτι-Φούρ 550gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,99 €

Παπαδοπουλου τοστ club sandwich 950gr, σιτου

Το Papadopoulos τοστ club sandwich 950gr, σίγουρα θα σας κερδίσει με την πλούσια γεύση και την απολαυστική συνταγή του. Απολαύστε το ως γεύμα ή σνακ και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 3,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Pepsi twist αναψυκτικό cola με λεμόνι 6x330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Μοναδικός συνδυασμός της αγαπημένης Pepsi & του λεμονιού για την απόλυτη δοσιστική γευστική εμπειρία.

Τιμή 3,80 €

Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr

Τα Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr είναι ιδανικά για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γευστική εμπειρία των Master chef πατατάκια!
Τιμή 2,39 €