• Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 28x20x1cm
  • Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 28x20x1cm
  • Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 28x20x1cm
  • Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 28x20x1cm
  • Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 28x20x1cm
  • Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 28x20x1cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 28x20x1cm

Ξύλινη επιφάνεια κοπής της σειράς Terrestrial, κατασκευασμένη από ξύλο bamboo υψηλής ποιότητας, 100% φιλικό προς το περιβάλλον και κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Με πρακτική λαβή στην άκρη για εύκολο κρέμασμα.

16726
5205746888195
3,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Βασικά χαρακτηριστικά:

Υλικό: Bamboo

Διαστάσεις: 28x20x1 εκ.

Βάρος: 0.35 Kg

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia ξύλο κοπής bamboo 27x20cm

Η ECOCASA ΞΥΛΟ ΚΟΠΗΣ BAMBOO 27x20cm είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με τις ιδιαίτερες διαστάσεις της και το μοντέρνο design της, θα κάνει την κουζίνα σας να ξεχωρίζει. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας bamboo, είναι ανθεκτική και πρακτική για κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τώρα, γιατί η καλή ποιότητα δεν περιμένει.
Τιμή 4,88 €

Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 48,5x13x1,5cm

Η ξύλινη επιφάνεια κοπής Nava terrestrial είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μάγειρα. Με τις διαστάσεις 48,5x13x1,5cm, προσφέρει άνετο χώρο για να προετοιμάσετε τα υλικά σας με άνεση και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της Nava εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η φυσική ξύλινη επιφάνεια δίνει έναν ζεστό και φυσικό τόνο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Nava terrestrial επιφάνεια κοπής και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 4,18 €

Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 40x25,5x1cm

Η Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 40x25,5x1cm είναι ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της, εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Το μοντέρνο σχεδιασμό της ταιριάζει τέλεια σε κάθε κουζίνα, ενώ η μεγάλη επιφάνεια κοπής της κάνει την προετοιμασία των φαγητών γρήγορη και εύκολη. Αποκτήστε τώρα την Nava terrestrial επιφάνεια κοπής και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 6,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιοδιασπώμενα 1/1 συσκευασμένα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ποιότητα των βιοδιασπώμενων ξύλινων κουταλιών φαγητού 16cm! Με 100 τεμάχια από την κορυφαία εταιρία, αυτά τα κουτάλια δεν είναι μόνο περιβαλλοντικά φιλικά, αλλά είναι και ιδανικά για κάθε γεύμα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,34 €

Trata τονοσαλάτα με κινόα 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο superfood, την κινόα, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Χαρτί υγείας γκοφρέ 40x80gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 80 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 80 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 8,85 €

Fanta αναψυκτικό πορτοκαλάδα 330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 20% χυμό πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση και 30% λιγότερη ζάχαρη. Χωρίς χρωστικές. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 0,77 €

Συμεωνίδης χουρμάδες αποξηραμένοι 200gr

Αποξηραμένοι χουρμάδες της εταιρείας Συμεωνίδης, οι οποίοι είναι οι καρποί του φοίνικα Phoenix dactylifera, ενός δέντρου που συναντάμε σε τροπικά και υποτροπικά κλίματα. Έχουν γλυκιά γεύση και μπορούν να καταναλωθούν σκέτοι ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, κλπ. Αποτελούνται κατά 70% από φυσικά σάκχαρα, κυρίως φρουκτόζη και γλυκόζη, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετική πηγή ενέργειας. Το υπόλοιπο 30% αποτελείται από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο.

Τιμή 1,02 €