• SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ.
  • SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ.

SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ. (1,7lt) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Το SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ. (1,7lt) - (ΛΕΒΑΝΤΑ) είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα μεταμορφώσει την εμπειρία πλυσίματος σας. Η αρωματική λεβάντα θα αφήσει τα ρούχα σας αναζωογονημένα και μεταξένια, ενώ το μαλακτικό θα φροντίσει για την απαλότητα του υφάσματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας ρουτίνα με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
37659
8718951585027
4,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΕΡΙ Τ100 luxe

Το ΚΕΡΙ Τ100 luxe είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φωτίσει το χώρο σας με το μοναδικό του φως. Με μακρά διάρκεια καύσης και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το ΚΕΡΙ Τ100 luxe δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης και πολυτέλειας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στον χώρο σας!
Τιμή 2,72 €

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΛΕΥΚΗ - (35x25x1cm)

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΛΕΥΚΗ - (35x25x1cm) είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την πρακτικότητά του. Η λευκή απόχρωση του προϊόντος δημιουργεί μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 35x25x1cm, αυτή η πλάκα κοπής είναι ιδανική για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,77 €

Εξεταστικο ρολο non-woven 14gr, 60cm x 50m μαυρο

Το Εξεταστικό ρολό non-woven 14gr, 60cm x 50m μαύρο είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους επαγγελματίες που ψάχνουν για υψηλής ποιότητας υλικό για τις ανάγκες τους. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το ρολό θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 3,34 €

ΣΙΤΑ ΠΙΤΣΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 36cm - (1414)

Η σίτα πίτσας αλουμινίου 36cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της πίτσας! Με τη σίτα αυτή, μπορείτε να δημιουργήσετε τις πιο τέλειες πίτσες στον φούρνο του σπιτιού σας. Η ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και τέλειο ψητό φύλλο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια πίτσα στο σπίτι σας!
Τιμή 6,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Mac magic μπεσαμέλ 174gr

Η μαγεία της γεύσης συναντά την τελειότητα της ποιότητας με το Mac Magic μπεσαμέλ 174gr. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία του Mac Magic να σας κατακτήσει!
Τιμή 1,84 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα & λευκά άνθη 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα & λευκά άνθη 56μεζ 1,25lt θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η εξαιρετική του σύνθεση θα αφήσει τα ρούχα σας με απαλή αίσθηση και ευχάριστο άρωμα καρύδας και λευκών ανθών. Αφήστε το Soupline να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 3,77 €

Natura καλαμπόκι 340gr

Κόκκοι γλυκού καλαμποκιού σε άλμη, έτοιμο προς κατανάλωση. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα. Περιέχει φυσικά σάκχαρα.

Συστατικά: Κόκκοι γλυκού καλαμποκιού, νερό, αλάτι.

Τιμή 1,10 €