• PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΛΕΥΚΗ - (35x25x1cm)
  • PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΛΕΥΚΗ - (35x25x1cm)

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΛΕΥΚΗ - (35x25x1cm)

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΛΕΥΚΗ - (35x25x1cm) είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την πρακτικότητά του. Η λευκή απόχρωση του προϊόντος δημιουργεί μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 35x25x1cm, αυτή η πλάκα κοπής είναι ιδανική για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
37645
5208036250818
6,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Fanta αναψυκτικό madness 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Fanta αναψυκτικό madness 500ml

Η FANTA 500ml - (MADNESS) είναι ένα από τα πιο αναζωογονητικά και απολαυστικά αναψυκτικά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με τη μοναδική της γεύση και το αναζωογονητικό της αφρώδες χαρακτήρα, η FANTA MADNESS θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Δοκιμάστε την τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη αναψυκτική εμπειρία!
Κανονική τιμή 0,89 € Τιμή 0,87 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €

Okf smoothie mixed fruits purple 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Purple Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από blueberry, κόκκινα σταφύλια και μάνγκο. Το μωβ smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Viva χυμός με βύσσινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση βύσσινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,31 €

Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr

Απολαύστε τη γεύση των νέων μπαρών δημητριακών Arion food με μαύρη σοκολάτα σε συσκευασία 6x23gr. Μια απολαυστική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις Arion food μπάρες δημητριακών τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,97 €