• SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ.
  • SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ.

SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ. (1,7lt) - (ΚΑΡΥΔΑ & ΛΕΥΚΑ ΑΝΘΗ)

Το SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 77μεζ. (1,7lt) με άρωμα καρύδας και λευκών ανθών θα μεταμορφώσει την καθημερινή σας πλύση σε μια εμπειρία απόλαυσης και φρεσκάδας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά, απαλά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φωτεινά και λαμπερά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
37658
8718951588349
4,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr. - (ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ) (-0,30€)

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα TOTTIS FINE BAKERY κρουασανάκια! Με λεπτή και τραγανή υφή, γεμάτα με κρέμα μιλφέιγ που λιώνει στο στόμα σας, αυτά τα κρουασανάκια είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική γεύση - αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,70 €

Practic ξεσκονοπανο microfibra 40x40cm

Η Practic ξεσκονοπανο microfibra 40x40cm είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία microfibra, αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη σκόνη, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόδοση. Αποκτήστε το Practic ξεσκονοπανο microfibra 40x40cm τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο ζωής!
Τιμή 1,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori κρέμα σώματος chinese orchid 300ml

Ένα μαγικό, λουλουδένιο άρωμα που σαγηνεύει τις αισθήσεις με τις γλυκές, βελούδινες νότες της Κινέζικης Ορχιδέας εμπλουτισμένο και με άρωμα μανταρινιού και βιολέτας.​

Τιμή 6,43 €

7 Days bake rolls με ντομάτα, ελιά & ρίγανη 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Noxzema αποσμητικό spray pilot 150ml

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Men Pilot και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,56 €

Γαία πιπεριές φλωρίνης ψημένες 480gr

Πιπεριές της εταιρίας Γαία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 2,83 €

Ωμέγα φασόλια μέτρια 500gr

Επιλεγμένα με τα πιο αυστηρά κριτήρια και απο τις εκλεκτότερες ποικιλίες.

Ιδανικά για μια ισορροπημένη και υψηλής θρεπτικής αξίας διατροφή. 

Πλούσια πηγή υδατανθράκων, βιταμινών, πρωτεϊνών και ανόργανων στοιχείων.

Τιμή 1,95 €