• SOFT ΣΥΜΠ/ΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 95ΜΕΖ/2L ELISIR PROFUMATO
  • SOFT ΣΥΜΠ/ΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 95ΜΕΖ/2L ELISIR PROFUMATO

SOFT ΣΥΜΠ/ΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 95ΜΕΖ/2L ELISIR PROFUMATO

47995
8003640033201
3,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΤΟΝ-ΤΟΝ ΜΕ ΔΙΣΚΟ - (ΛΕΥΚΟ) (TA-130)

Η πιατοθήκη τον-τον με δίσκο (λευκό) της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος να οργανώσετε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, η πιατοθήκη αυτή θα αναβαθμίσει την εμφάνιση και την οργάνωση της κουζίνας σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 4,08 €

Κουβερ χαρτοπετσετα 38x38cm 125τεμ natural i-0242

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Κουβερ χαρτοπετσέτα 38x38cm 125τεμ natural i-0242. Ιδανικό για κάθε περίσταση, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την ανθεκτικότητά του. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον καθημερινό σας βίο!
Τιμή 9,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών warm brown 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,45 €

Νουνού γάλα συμπυκνωμένο kid 6x400gr

Το ΝΟΥΝΟΥ kid είναι ένα παιδικό συμπυκνωμένο ρόφημα γάλακτος από 100% φυσικό γάλα, εμπλουτισμένο με απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω. 

Η νέα προηγμένη σύνθεση του NOYNOY kid προσφέρει στα παιδιά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη καθώς και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Τιμή 10,27 €

PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο

Η PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Με τη συνδυασμένη δράση του αλκοόλ και του λοσιόν, αυτή η μοναδική φόρμουλα θα σας προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 1,76 €

Kellogg's δημητριακά corn flakes κόκορας 375gr

Τα Kellogg's Δημητριακά Corn Flakes Κοκόρας 375gr είναι ένα υπέροχο προϊόν που θα σας κερδίσει με την απίστευτη γεύση του. Με την τραγανή υφή των κοκοράδων και την πλούσια γεύση του καλαμποκιού, αυτά τα δημητριακά θα σας προσφέρουν έναν νόστιμο και θρεπτικό τρόπο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Απολαύστε τα μόνα τους ή με γάλα για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για όλη την ημέρα.
Τιμή 2,92 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & λεβάντα 500ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και λεβάντα, είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του μωρού σας, αφήνοντας χαλαρωτικό άρωμα που το βοηθά να κοιμάται καλύτερα! Δεν προκαλεί δάκρυα. Φυσικό pH 5,5.

Τιμή 2,96 €