• TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-800-1541)
  • TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-800-1541)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-800-1541)

Η TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ με τα 4 χρώματα είναι το απόλυτο must-have για κάθε νοικοκυρά! Πρακτική, ανθεκτική και μοναδική στο design της, αυτή η κουτάλα θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με ένα μόνο κλικ!
37532
5204558388008
1,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τριποδάκης μηλόξυδο 1lt

Το μηλόξυδο 1lt της εταιρίας Τριποδάκης είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για την κουζίνα τους. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, το μηλόξυδο της Τριποδάκης θα δώσει νέα αναζωογόνηση στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 2,42 €

Ποτηρι σφηνακι κρυσταλ 4 cl 40τεμ

Ένα κομψό ποτήρι σφηνάκι κρυστάλλου 4 cl 40 τεμαχίων που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο ποτό σας. Κομψό, λεπτό και λαμπερό, αυτό το ποτήρι θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Ιδανικό για εσπρέσο, σβησίματα, σφηνάκια και άλλα αγαπημένα ποτά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss σαμπουάν men power για κανονικά μαλλιά 440ml

Ανδρικό σαμπουάν για μοναδικά δυνατά μαλλιά και αναζωογονημένο τριχωτό. Η φόρμουλα υψηλής απόδοσης με καφεΐνη, διεγείρει τις ρίζες των μαλλιών και ενεργοποιεί τους παράγοντες ανάπτυξης της τρίχας.

Τιμή 2,80 €

Mamma greca σταφίδα ξανθή σουλτανίνα κρήτης 200gr

Η σταφίδα ξανθή Σουλτανίνα Κρήτης είναι μια δημοφιλής ποικιλία σταφίδας που προέρχεται από την Κρήτη. Είναι γνωστή για τη γλυκιά γεύση και τη μαλακή υφή της. Η σταφίδα αυτή συνήθως χρησιμοποιείται σε γλυκά, σαλάτες και ως σνακ. Η Mamma Γκρέκα προσφέρει μια ποιοτική επιλογή από αυτή την εξαιρετική ποικιλία σταφίδας σε συσκευασία των 200gr. Απολαύστε την ως μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή σνακ ή προσθέστε την στις διάφορες σαλάτες και γλυκά

Τιμή 1,86 €

Μπρέτας ελιές καλαμών 250gr

Ελιές καλαμών, με κουκούτσι. Είναι συσκευασμένες σε αεροστεγώς κλεισμένο σακουλάκι, για καλύτερη συντήρηση και διατήρηση της γεύσης τους.

Συσκευασία των 250 γραμμαρίων.

Τιμή 2,53 €