• ΠΑΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ 10ΤΕΜ. MEDIUM
  • ΠΑΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ 10ΤΕΜ. MEDIUM

ΠΑΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ 10ΤΕΜ. MEDIUM

48247
3800500309040
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζαχαρη λευκη μεριδα stick 1000τεμ x 4gr,

Η λευκή ζάχαρη stick 1000τεμ x 4gr είναι η τέλεια προσθήκη στον καφέ σας για να γλυκάνετε την ημέρα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και γεύση της, θα απολαύσετε κάθε φλιτζάνι καφέ σας σαν ποτέ πριν. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την απόλυτη γλυκύτητα σε κάθε γουλιά.
Τιμή 12,34 €

Sterk πιγκαλ lux

Η σειρά Sterk πιγκαλ lux της εταιρίας Sterk είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό της, το Sterk πιγκαλ lux θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία της μαγειρικής στο έπακρο!
Τιμή 1,96 €

Miglior γατοτροφη κονσερβα 405gr βοδινο

Η Miglior γατοτροφή κονσέρβα 405gr βοδινό είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο βοδινό και πλούσια γεύση, θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του κατοικιδίου σας και θα του προσφέρει υγιεινή διατροφή. Απολαύστε την υψηλή ποιότητα και τη γεύση που θα ενθουσιάσει τον τετράποδο φίλο σας.
Τιμή 0,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus super 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,50 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 8,60 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με ρόδο της αυγής 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων.

Τιμή 1,69 €

Lacta κέικ brownie 150gr

Το Lacta κέικ brownie 150gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας και την τέλεια υφή του, αυτό το κέικ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στον παράδεισο. Αποκτήστε το Lacta κέικ brownie 150gr σήμερα και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 2,92 €

River καθαρή βενζίνη 400gr

Διαβρωτικό καθαριστικό σε υγρή μορφή. Είναι ιδανικό για να απομακρύνει ισχυρούς λεκέδες όπως άλατα, οξειδώσεις και άλλα.

Τιμή 1,56 €