• TNS ΣΚΟΥΠΑ 28x10 C-10
  • TNS ΣΚΟΥΠΑ 28x10 C-10

TNS ΣΚΟΥΠΑ 28x10 C-10

48486
5204558352832
1,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LIPOSAN 4,8G CLASSIC (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)

Το LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το απόλυτο must-have προϊόν για κάθε οικογένεια! Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη σας, κρατώντας τα απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως, ενώ η βολική συσκευασία του κάνει το LIPOSAN 4,8G CLASSIC ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το LIPOSAN 4,8G CLASSIC και να φροντίσετε τα χείλη σας με τον καλύτ?
Τιμή 2,31 €

Uniglass 51512 ποτηρι γυαλινο νερου status 25,5cl 12τεμ

Uniglass 51512 ποτήρι γυαλίνο νερού Status 25,5cl 12τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Κάντε τώρα την αγορά σας και απολαύστε το ποτήρι αυτό σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 15,07 €

ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 550ml - (ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ & ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ) (ΑΝΤΛΙΑ)

Αποκτήστε το ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 550ml με το μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ & ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ που θα φρεσκάρει την κουζίνα σας! Η ειδική αντλία του σας εξασφαλίζει εύκολη χρήση και εξοικονομεί χώρο. Αναβαθμίστε την εμπειρία πλυσίματος σας με το ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 550ml τώρα!
Τιμή 2,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία σόδα 20gr

Η σόδα είναι ένα άλας που χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική για διάφορους λόγους. Ένα πολύ κοινό χρήση είναι να χρησιμοποιείται ως αρτύματα σε ζύμες και ανακατεύεται με τα υγρά συστατικά για να προκαλέσει ανύψωση του ζυμάριου και να το καθιστά αφράτο. Επίσης, χρησιμοποιείται ως ουδέτερος αφρικτικός παράγοντας για να αυξήσει τον όγκο των ζυμαρικών και των αρτοπροϊόντων.

Στη μαγειρική, η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παράγοντας που καταπραΰνει την οξύτητα σε ορισμένα φαγητά. Πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του φαγητού. 

Σε πολλές συνταγές μαγειρικής, η σόδα χρησιμοποιείται σε πολύ μικρές ποσότητες και πρέπει να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της συνταγής για να αποφευχθούν άσχημες εκπλήξεις στη γεύση του φαγητού.

Τιμή 0,31 €

Granforte relevi block λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml

Η λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml της εταιρίας Granforte είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και αισθησιασμό. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να σας περιποιηθεί και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης στο χώρο σας. Με το Granforte relevi block λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml, κάθε στιγμή στο μπάνιο σας θα γίνει μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστοί.
Τιμή 0,38 €

Maggi σούπα ανοιξιάτικη 62gr

Στιγμιαία σούπα με φιδέ και λαχανικά. ΜΑGGI ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ Στιγμιαία σούπα με φιδέ και λαχανικά. Oι σούπες MAGGI ετοιμάζονται γρήγορα και είναι ιδανικές για ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ. Μπορείτε να προσθέσετε υλικά της αρεσκείας σας για ακόμα πιο πλούσια γεύση. Με την MAGGI ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα ένα γευστικό γεύμα με 49 θερμίδες (ανα μερίδα).Περιέχει εκλεκτά υλικά που γνωρίζουμε και αγαπάμε όπως πράσο και καρότο (ιδανικό για χορτοφάγους). Έτοιμη σε 5 λεπτά!

Τιμή 1,48 €

Agrino ρυζογκοφρέτα με λευκή σοκολάτα & espresso 64gr

Η Agrino ρυζογκοφρέτα με λευκή σοκολάτα & espresso είναι μια νόστιμη λιχουδιά που συνδυάζει τη γεύση του ρυζιού με τη γλυκιά λευκή σοκολάτα και τον αρωματικό espresso. Με βάρος 64γρ, είναι ιδανική για ένα ενδιαφέρον σνακ ή για να συνοδεύσετε τον καφέ σας. Απολαύστε την μοναδική αυτή γεύση και απολαύστε την σε κάθε σας στιγμή!
Τιμή 2,35 €