• ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΙΤΣΑΣ - (30cm)
  • ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΙΤΣΑΣ - (30cm)

ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΙΤΣΑΣ - (30cm)

Η βάση ξύλινη στρογγυλή πίτσας (30cm) είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της πίτσας που αναζητούν την απόλυτη γευστική εμπειρία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η βάση αυτή θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την τέλεια πίτσα με έναν τρόπο που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή πιτσαρία στην Ιταλία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τη βάση ξύλινη στρογγυλ?
38669
5908275911012
6,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ (6+2 ΔΩΡΟ) - 480gr.

Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ (6 2 ΔΩΡΟ) - 480gr είναι ένα απολαυστικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι. Με την πλούσια γεύση της κλασικής τορτίγιας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παιδικής ηλικίας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη απόλαυση με την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ.
Τιμή 2,29 €

Soupline συμπ/νο μαλακτικο 1,25lt 56μεζ, complete care

Το Soupline συμπ/νο μαλακτικό 1,25lt 56μεζ, complete care είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή του προσφέρει προστασία και απαλότητα στα υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Με το Soupline complete care, τα ρούχα σας θα είναι πάντα φρέσκα και απαλά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 3,77 €

Κάλας αλάτι κλασικό 400gr -20%

Αγοράστε τώρα το Κάλας αλάτι κλασικό 400gr με έκπτωση 20%! Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αυθεντική ποιότητα του προϊόντος μας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα από τα κορυφαία αλάτια στην αγορά. Μην χάσετε αυτή την προσφορά και αποκτήστε το δικό σας πακέτο τώρα!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρτί υγείας γκοφρέ 40x80gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 80 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 80 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 8,85 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με θαλασσινή αύρα 1lt

Η θαλασσινή φρεσκάδα του FABULOSO ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lt GR θα σας μεταφέρει αμέσως σε έναν ειδυλλιακό παράδεισο γεμάτο αρωματικές νότες της θάλασσας. Αφήστε το άρωμα να διαπεράσει κάθε γωνιά του χώρου σας και να δημιουργήσει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε στην παραλία. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας στον χώρο σας!
Τιμή 1,76 €

Κύκλωψ τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη

Η Κύκλωψ τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της οργανωμένη και καθαρή. Με την εύκολη χρήση και την αξιοπιστία της Κύκλωψ τρόμπας αντλίας, μπορείτε να μεταφέρετε το λάδι σας με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε την τώρα και διασφαλίστε μια ευχάριστη και εύκολη εμπειρία μαγειρέματος!
Τιμή 1,49 €

Cif κρέμα γενικού καθαρισμού κλασική 500ml

Κρέμα καθαρισμού επιφανειών και αντικειμένων. Περιέχει σωματίδια καθαρισμού 100% φυσικής προέλευσης και απομακρύνει εντελώς την πιο επίμονη βρομιά*, όπως καμμένο λίπος τροφίμων και σημάδια νερού στο μπάνιο, χωρίς να κάνει ζημιά.

* Εργαστηριακές δοκιμές σε πρότυπους λεκέδες και αντιπροσωπευτικές επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου, επιτυγχάνοντας την πλήρη αφαίρεση βρομιάς.

Τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό* πολλών χρωμάτων, που σημαίνει ότι βοηθά στη μείωση του πλαστικού που καταλήγει στους χώρους ταφής απορριμάτων. Γι' αυτό απορρίψτε την κενή συσκευασία CIF στον κάδο ανακύκλωσης, ώστε να μας βοηθήσετε να φτιαχτεί ένα νέο μπουκάλι Cif.

* Περιέχει 50% ανακυκλωμένο πλαστικό (εξαιρούνται καπάκι και ετικέτα).

Τιμή 1,84 €