ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ - (ΑΝΘΡΑΚΙ)

49745
1045479
12,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit.

Ο ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit. είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας! Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα απορρίμματα με άνεση. Επιπλέον, το σκοινάκι του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε εύκολα και άνετα από το ένα μέρος στο άλλο. Αποκτήστε τον ΚΥΚΛΩΨ σήμερα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 11,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Schogetten σοκολατάκια με γιαούρτι και φράουλα 100gr

Τα Schogetten σοκολατάκια με γιαούρτι και φράουλα 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Η συνδυασμένη γεύση του γιαούρτι και της φράουλας σε συνδυασμό με την πλούσια σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα Schogetten σοκολατάκια σήμερα και απολαύστε τη γλυκιά σας απόλαυση!
Τιμή 1,68 €

Κύκλωψ clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt

Ο Κύκλωψ Clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κουβάς θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον τώρα για άψογα αποτελέσματα!
Τιμή 6,04 €

Arion food σπαγγετίνη νο10 500gr

Η απαλή και νόστιμη σπαγγετίνη νο10 500gr της Arion food θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική της γεύση. Απολαύστε την υψηλής ποιότητας σπαγγετίνη σε κάθε σας γεύμα και δημιουργήστε εύκολα νόστιμες συνταγές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αφήστε την Arion food να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απολαύστε αξέχαστες γευστικές στιγμές.
Τιμή 0,79 €

Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και υγείας. Απολαύστε την τραγανή γεύση του ρυζιού με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, χωρίς να ανησυχείτε για την πρόσληψη ζάχαρης, χάρη στη χρήση στέβιας. Αποκτήστε τώρα τις Crispy king ρυζογκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δόση!
Τιμή 1,39 €