• Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml gojiberry & σανδαλοξυλο  - 1
  • Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml gojiberry & σανδαλοξυλο  - 1

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml gojiberry & σανδαλοξυλο

Η Papoutsanis natura κρέμα ντους αντιβακτηριακή 900ml με gojiberry & σανδαλόξυλο είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική φόρμουλα της σε συνδυασμό με τις απαλές αρωματικές νότες του gojiberry και του σανδαλόξυλου θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευεξίας. Αφήστε την επιδερμίδα σας απαλή, ενυδατωμένη και φρέσκια μετά από κάθε χρήση. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας.
29426
5201109003847
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΚΟΝΤΑΡΙ ΞΥΛΙΝΟ 120cm - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-950-1239)

Αφήστε τον χρήστη να νιώσει την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια με το ξύλινο κοντάρι 120cm της Tns. Με την εξαιρετική ποιότητα και την κομψή σχεδίαση του, αυτό το προϊόν θα γίνει ο απόλυτος σύντροφος στις βόλτες σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία υπέροχα χρώματα που θα αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Aroxol σκοροκτόνα χαρτάκια άοσμα για χαλιά 20τεμ

Η μορφή του AROXOL Moth Paper είναι σε χαρτάκια, εμποτισμένα με τη σκοροκτόνα ουσία Transfluthrin. Η διάρκεια δράσης του προϊόντος είναι 3 μήνες. To προϊόν είναι άοσμο. Τα χαρτάκια εξασφαλίζουν συνεχή, αλλά και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου. Η κύρια χρήση τους είναι για την προστασία χαλιών, όμως χρησιμοποιούνται και για την προστασία ρούχων που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους, ντουλάπες ή συρτάρια.

Τιμή 3,27 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝTΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.)

Το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, αυτό το υποσέντονο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Μην αφήνετε τον ύπνο σας να επηρεαστεί από τα υγρά ή τις κηλίδες - επιλέξτε το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ για μια απροβλημάτιστη εμπειρία ύπνου.
Τιμή 4,88 €

Της γιαγιάς τραχανάς γλυκός 500gr

Ο τραχανάς γλυκός "Της Γιαγιάς" σε συσκευασία 500γρ είναι μια γευστική και παραδοσιακή επιλογή για τους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας. Ο τραχανάς είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται από σιτάρι και γάλα και χρησιμοποιείται σε διάφορες συνταγές, είτε ως σούπα, είτε ως γλυκό.

Τιμή 2,01 €