• ΑΡΩΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ 1,8kg - (1+1 ΔΩΡΟ)
  • ΑΡΩΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ 1,8kg - (1+1 ΔΩΡΟ)

ΑΡΩΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ 1,8kg - (1+1 ΔΩΡΟ)

Αφεθείτε στη μαγεία του φυσικού με το ΑΡΩΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ 1,8kg - (1+1 ΔΩΡΟ)! Απολαύστε την απαλή αίσθηση του μελιού και των ανθέων, που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και φινέτσα. Με την αγορά ενός προϊόντος, αποκτάτε ακόμα ένα δώρο, για να μοιραστείτε τη μυρωδιά της ευχαρίστησης με τους αγαπημένους σας. Ανακαλύψτε τον κόσμο της αισθητικής και της ποιότητας με την εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μαγεία του
36944
5214000492467
17,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x28cm 10kg
Περιορισμένη προσφορά!

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x28cm 10kg

Η χαρτολέβητας βεζετάλ ατύπωτη καφέ 12x28cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα χαρτικά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του υλικού την καθιστούν κατάλληλη για κάθε χρήση, ενώ ο καφές χρωματισμός της προσδίδει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση. Μην αφήνετε την ατελείωτη αναζήτηση των χαρτικών σας να σας εμποδίζει - αποκτήστε τώρα τη χαρτολέβητας βεζετάλ και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργ?
Κανονική τιμή 39,64 € Τιμή 38,30 €
  • -1,34 €
  • -1,34 €

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε εύκολα να κόψετε κάθε κομμάτι κρέατος με ακρίβεια και ευκολία. Η εργονομική λαβή του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με άνεση και ακρίβεια, ενώ η κατασκευή υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη μαγειρική!
Τιμή 0,95 €

Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml

Η Proderm ενυδατική κρέμα 200ml είναι το μυστικό για απαλό, λαμπερό και υγιές δέρμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 5,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ της εταιρίας Swiffer είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Απλά τοποθετήστε ένα πανάκι στο Swiffer σκουπότραπεζα και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Αποκτήστε τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό
Τιμή 10,24 €