• ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)  - 1
  • ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)  - 1

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε εύκολα να κόψετε κάθε κομμάτι κρέατος με ακρίβεια και ευκολία. Η εργονομική λαβή του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με άνεση και ακρίβεια, ενώ η κατασκευή υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη μαγειρική!
36800
5209800049560
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rex υπερλευκαντικο ρουχων 400gr,

Το Rex υπερλευκαντικό ρούχων 400gr της εταιρίας Rex είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά κάθε λεκέ και αφήνει τα ρούχα σας άψογα λευκά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των ρούχων σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos star υγρό καθαριστικό για τα άλατα spray 475ml

  • Τίποτε δεν µπορεί να συγκριθεί µε την αστραφτερή καθαριότητα του Flos Star. Με έναν απλό ψεκασµό και χωρίς καθόλου τρίψιµο, εξαφανίζει δύσκολες βρωµιές, άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού ενώ ταυτόχρονα δίνει λάµψη χωρίς να χαράζει.
  • Χρησιµοποιήστε το στο µπάνιο ή στην κουζίνα, για µπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, βρύσες, εµαγιέ, ανοξείδωτα, πλακάκια ή συνθετικά δάπεδα.
  • Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και για να µην διαχέεται το προϊόν στο χώρο.
Τιμή 2,75 €

Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr

Η Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε μια μοναδική γεύση στις μακαρονάδες σας. Με την αυθεντική συνταγή της εταιρίας Ματίνα, αυτό το προϊόν θα κάνει τις μακαρονάδες σας ακόμα πιο νόστιμες και ελκυστικές. Απολαύστε τον απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας με τη Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr!
Τιμή 1,92 €

Bolsom πολυκαθαριστικό σε πάστα 1kg

Το Bolsom nol πολυκαθαριστικό 1kg πάστα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας! Με την πρωτοποριακή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Bolsom nol πολυκαθαριστικό τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 4,34 €