• ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr.
  • ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr.

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg)

Απολαύστε την αγνή γεύση της θάλασσας με το ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg). Φρέσκο, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και πάντα προσεκτικά επιλεγμένο από το κατάστημά μας. Με μία ματιά, θα νιώσετε την απόλυτη ποιότητα και φρεσκάδα που προσφέρουμε. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τη γεύση της θάλασσας και απολαύστε κάθε μέρος αυτού του εξαιρετικού προϊόντος. Αγοράστε τώρα και δώστε στον εαυτό σας την απόλυτη γευστική εμπειρία! Μόν
37042
5201856287545
23,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml - (DEEP)

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για ένα λείο ξύρισμα με το NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml - (DEEP). Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια απαλή επιδερμίδα κάθε μέρα.
Τιμή 2,89 €

Tramontina μαχαιρι ψωμιου 20cm plenus 23422/008

Η μαχαιριών ψωμιού Tramontina Plenus 20cm είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το μαχαίρι θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και την αντοχή του στο χρόνο. Κόψτε το ψωμί σας με άνεση και ακρίβεια, και δώστε στην κουζίνα σας ένα αίσθημα πολυτέλειας και πρακτικότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία κοπής!
Τιμή 3,16 €

Tns θήκη παντελονιών 25x36x20cm

Η TNS ΘΗΚΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΩΝ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα παντελόνια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 25x36x20cm, αυτή η θήκη παντελονιών προσφέρει αρκετό χώρο για την αποθήκευση και την προστασία των αγαπημένων σας ρούχων. Αποκτήστε τώρα τη δική σας θήκη παντελονιών και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα κομψό και λειτουργικό αξεσουάρ!

Τιμή 4,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Καντήλα μνημείου για κερί

Το καντήλι μνημείου είναι κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου, λάμπα παραφίνης ή κερί.

Τιμή 2,62 €

Garden violet χαρτοπετσετα 33x33cm 70 φύλλων

Η Garden violet χαρτοπετσέτα 33x33cm 70 φύλλων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με τη μοναδική της λεπτή υφή και την απαλή αίσθηση, θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Απορροφητική, ανθεκτική και με μοναδικό σχεδιασμό, η Garden violet χαρτοπετσέτα θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητά της σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 0,62 €

Bref μπλοκ WC power active hawaii 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Έβγα trendy κρουασάν κεράσι 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν κεράσι 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση κεράσι.

Τιμή 0,53 €

Μάννα σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή 1,13 €