• ΤΣΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Νο 60 - (10kg)  - 1
  • ΤΣΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Νο 60 - (10kg)  - 1

ΤΣΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Νο 60 - (10kg)

Η τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 60 της εταιρίας μας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ζαχαροπλαστείο! Με χωρητικότητα 10kg, αυτή η τσάντα θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα γλυκά σας δημιουργήματα με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και διαθέτει άνετες λαβές για εύκολη μεταφορά. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την τώρα για να κάνετε τη ζωή σας στον κόσμο των γλυκών ακόμα πιο εύκολη!
37037
5203493573517
40,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ δισκος ζαχ/κης μαυροσ νo 550

Υπερ-ανθεκτικός δίσκος ζαχαροπλαστικής Κύκλωψ μαύρος νούμερο 550, ο οποίος σας εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση και αντοχή σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που σας προσφέρει ο Κύκλωψ!
Τιμή 1,78 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (SINGLE WALL) (8οz) - (50τεμ.)

Το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ! Με μοναδικό design και χωρητικότητα 8oz, είναι ιδανικό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ρόφημα όπου και αν βρίσκεστε. Η ποιότητα και η αντοχή του χαρτινού υλικού του θα σας ενθουσιάσει, ενώ η συσκευασία των 50 τεμαχίων θα σας καλύψει για πολλές μέρες. Απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση με το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time!
Τιμή 1,27 €

TNS ΚΟΝΤΑΡΙ ΞΥΛΙΝΟ 120cm - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-950-1239)

Αφήστε τον χρήστη να νιώσει την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια με το ξύλινο κοντάρι 120cm της Tns. Με την εξαιρετική ποιότητα και την κομψή σχεδίαση του, αυτό το προϊόν θα γίνει ο απόλυτος σύντροφος στις βόλτες σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία υπέροχα χρώματα που θα αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης σαπούνι αγνό κίτρινο γλυκερίνης 125gr

Αγνό σαπούνι γλυκερίνης. Ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζοντας, απαλό αναζωογονητικό καθαρισμό σε πρόσωπο και σώμα με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της γλυκερίνης.

Με Vegan σύνθεση.

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Τιμή 1,04 €

Agrino ρύζι parboiled bella για σπυρωτό πιλάφι 500gr

Ελληνικό κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 2,55 €

Boss active απωθητικό για ακάρεα spray 300ml

Το BOSS ACTIVE SPRAY ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΚΑΡΕΑ 300ml είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ακάρεα. Με την προηγμένη του φόρμουλα, εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία και ανακουφίζει αμέσως το περιβάλλον σας από αυτούς τους ενοχλητικούς εχθρούς. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια ήρεμη και απαλλαγμένη από ακάρεα περιβάλλον.
Τιμή 2,82 €

Coca cola αναψυκτικό original 8x330ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής Coca Cola με το αυθεντικό αναψυκτικό σε συσκευασία 8x330ml. Αναζωογονητική γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας δροσίσει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε την Coca Cola, την αγαπημένη σας αναψυκτική, και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με ένα παγωμένο ποτήρι!
Τιμή 6,82 €