• ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ hotelia (207)
  • ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ hotelia (207)

ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ hotelia (207)

Η κουτάλα γλυκού Hotelia (207) είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των γλυκών! Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, θα δώσει μια πολυτέλεια νότα στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και λειτουργική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα κάνει τις στιγμές σας γλυκές και αξέχαστες!
36778
5209800049508
0,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Purina adventuros σκυλοτροφη nuggets 90gr, αγριοχοιροσ

Τα Purina Adventuros σκυλοτροφή nuggets 90gr αγριοχοίρου είναι ο τέλειος λόγος για να κάνετε τον τετράποδο φίλο σας ευτυχισμένο! Με γεύση αγριοχοίρου, αυτά τα nuggets θα κάνουν τον σκύλο σας να λατρέψει κάθε μπουκιά. Αγοράστε τώρα και δώστε στον σκύλο σας το δώρο της νόστιμης και υγιεινής τροφής που αγαπάει!
Τιμή 1,85 €

Βαση ξυλινη στρογγυλη πιτσας περιστρεφομενη 30cm

Η βάση ξύλινη στρογγυλή πίτσας περιστρεφόμενη 30cm της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της πίτσας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, μπορείτε να ετοιμάσετε την τέλεια πίτσα με ομοιόμορφο ψήσιμο σε κάθε γωνία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της βάσης εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Απολαύστε την αγαπημένη σας πίτσα σαν να βρίσκεστε σε αυθεντική πιτσαρία στην Ιταλία με αυτήν την εξαιρετική βάση πί
Τιμή 12,88 €

PRINGLES 165gr BACON

Η νέα γεύση PRINGLES 165gr BACON θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση της! Απολαύστε την τέλεια συνδυαστική γεύση του μπέικον με την τραγανή υφή των PRINGLES και αφήστε τον εαυτό σας να ανακαλύψει ένα νέο εθιστικό σνακ. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία των PRINGLES BACON!
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex υγρό καθαριστικό κατά των αλάτων αφρός artic spray 435ml

Η KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του σύνθεση κατά των αλάτων, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml.
Τιμή 2,74 €

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο hope με περγαμόντο & λευκό τσάι 600ml

Το αφρόλουτρο Aromatics Hope, με το φωτεινό, αέρινο άρωμα Περγαμόντο & Λευκό Τσάι, μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης. Με πλούσια ενυδατική σύνθεση με Prebiotics, Αλόη και Βιταμίνη Ε.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,48 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού