• Bliz υγρό ισχυρό αποφρακτικό 1lt
  • Bliz υγρό ισχυρό αποφρακτικό 1lt

Bliz υγρό ισχυρό αποφρακτικό 1lt

50412
8028696273319
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με ένα απλό ψεκασμό. Η ισχυρή του φόρμουλα αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά, την αλάτινη και τις υδατάνθρακες από τις επιφάνειες, αφήνοντας το μπάνιο σας λαμπερό και καθαρό. Με το Viakal, το μπάνιο σας θα δείχνει πάντα σαν καινούργιο! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε μέρα.
Τιμή 3,30 €

Ajax WC expert spray υγρό καθαριστικό και απολυμαντικό επιφανειών 500ml

Το Ajax WC expert καθαρίζει τη λεκάνη μέσα, έξω και ανάποδα. Καθαρίζει σε βάθος κάτω από το χείλος της λεκάνης, αφαιρεί τα άλατα και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Απολυμαίνει σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων σέβοντας τις επιφάνειες.

Τιμή 4,02 €

Bolsom κατά των αλάτων 1lt

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Bolsom, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 2,15 €

Flos star υγρό καθαριστικό για το μπάνιο ανταλλακτικό 475ml

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Flos, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων. Αφορά ανταλλακτικό προϊόντος χωρίς αντλία

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,00 €

Spot rem spray καθαριστικό αλάτων 500ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Enlegend μαρκαδόροι ασπροπίνακα χρωματιστοί 4τεμ

Οι Enlegend μαρκαδόροι ασπροπίνακα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία γραφείου. Με τις ζωηρές τους χρωματιστές αποχρώσεις και την ακρίβεια που προσφέρουν, θα κάνουν τον ασπροπίνακα σας να ξεχωρίζει. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τους Enlegend μαρκαδόρους τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γραφείο!
Τιμή 2,68 €
  • Με έκπτωση!
Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml

Το Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της λαμπερή και καθαρή. Με το μοναδικό άρωμα του άγριου βατόμουρου, αφήνει τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματικά. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες με ευκολία, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοϋ στην κουζίνα σας!
Κανονική τιμή 1,19 € Τιμή 0,95 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

Pagotomania κώνος χωνάκι παγωτού 24τεμ

Η Pagotomania κώνος χωνάκι παγωτού 24τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις του παγωτού! Με την μοναδική του γεύση και την απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε σε έναν παράδεισο παγωτού. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το Pagotomania κώνο χωνάκι παγωτού 24τεμ!
Τιμή 2,39 €