• Βαση ξυλινη στρογγυλη πιτσας περιστρεφομενη 30cm
  • Βαση ξυλινη στρογγυλη πιτσας περιστρεφομενη 30cm

Βαση ξυλινη στρογγυλη πιτσας περιστρεφομενη 30cm

Η βάση ξύλινη στρογγυλή πίτσας περιστρεφόμενη 30cm της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της πίτσας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, μπορείτε να ετοιμάσετε την τέλεια πίτσα με ομοιόμορφο ψήσιμο σε κάθε γωνία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της βάσης εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Απολαύστε την αγαπημένη σας πίτσα σαν να βρίσκεστε σε αυθεντική πιτσαρία στην Ιταλία με αυτήν την εξαιρετική βάση πί
21641
5908275911029
12,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ OP1054C

Το ΠΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ OP1054C είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοναδικό του design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στη συλλογή σας. Επιπλέον, η εύκολη χρήση και η ασφαλής τοποθέτηση του πάνω στο μπουκάλι, θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας με το κρασί σας με το ΠΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ OP1054C!
Τιμή 2,32 €

Βαση ξυλινη 40x25cm

Η βάση ξύλινη 40x25cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτή η βάση προσθέτει μια αίσθηση φυσικού και ζεστού ύφους στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις της να είναι 40x25 εκατοστά, προσφέρει αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μια κομψή εμφάνιση. Αποκτήστε τη βάση ξύλινη 40x25cm σήμερα και ανανεώστε τον χώρο
Τιμή 6,93 €

Tns ρόμπα γυναικεία ροζ one size

Η ρόμπα γυναικεία ροζ one size της εταιρίας Tns είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και στυλ. Με τη μοναδική της εμφάνιση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστή κάθε φορά που τη φοράτε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κολεξιόν σας με ένα κομμάτι που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Τιμή 10,82 €

Venegia σιροπι καφε 750ml καραμελα

Το Venegia σιρόπι καφέ 750ml καραμέλα είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις του καφέ. Με την εκλεκτή γεύση καραμέλας, αυτό το σιρόπι θα κάνει τον καφέ σας να ξεχωρίζει και θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τον καφέ σας με το Venegia σιρόπι καφέ καραμέλα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει.
Τιμή 6,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect 75ml

H Sensodyne Repair & Protect είναι μία φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που προσφέρει ανακούφιση μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία, διατηρώντας υγιή δόντια και ούλα. Η προηγμένη τεχνολογία Novamin που διαθέτει, δημιουργεί ένα επανορθωτικό κάλυμμα πάνω από τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών σας, ανακουφίζοντας από τον πόνο της ευαισθησίας.

Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα, η Sensodyne Repair & Protect παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον έντονο και ενοχλητικό πόνο της ευαισθησίας.

Τιμή 5,34 €

Tns ρόμπα γυναικεία μπορντώ one size

Η γυναικεία ρόμπα Tns μπορντώ one size είναι η τέλεια προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας. Με την απαλή υφή της και την άνετη εφαρμογή της, θα νιώθετε σαν να είστε σε έναν πολυτελή θέρετρο κάθε φορά που τη φοράτε. Είναι ιδανική για τις βραδινές σας στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, αλλά και για τις πρωινές σας ρουτίνες. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε και να νιώσετε την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει η ρόμπα Tns.
Τιμή 10,82 €