• SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - (80+40τεμ ΔΩΡΟ)  - 1
  • SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - (80+40τεμ ΔΩΡΟ)  - 1

SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - (80+40τεμ ΔΩΡΟ)

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ SEPTONA είναι ο απαραίτητος σύμμαχος σας για μια λαμπερή επιδερμίδα! Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες, αφήνοντας το δέρμα σας ανανεωμένο και αναζωογονημένο. Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαρότητας και της φρεσκάδας κάθε μέρα!
36741
5201410822748
1,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΔΙΣΚΟΣ ΦΕΛΟΥ (Φ38cm) - (ΜΑΥΡΟΣ)

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τον ΔΙΣΚΟ ΦΕΛΟΥ (Φ38cm) σε μαύρο χρώμα! Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο δίσκος θα σας βοηθήσει να σερβίρετε τα φαγητά σας με στυλ και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την κουζίνα σας!
Τιμή 13,46 €

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr, ριζοτο λαχανικων

Απολαύστε το νόστιμο Τυρολέζα ετοιμο γεύμα 300gr, ριζότο λαχανικών από την εταιρία μας και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δείγμα. Με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το γρήγορο, εύκολο και υγιεινό γεύμα, και αφήστε τις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής να εξαφανιστούν με μια μόνο μπουκιά.
Τιμή 2,16 €
Proderm σαμπουαν & αφρολουτρο 200ml 0-12 μηνων  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm σαμπουαν & αφρολουτρο 200ml 0-12 μηνων

Το Proderm σαμπουάν & αφρόλουτρο 200ml για μωρά 0-12 μηνών είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα και καθαριότητα του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας. Με φυσικά συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία, αυτό το προϊόν θα αφήσει το μωρό σας με απαλό, καθαρό και φρέσκο δέρμα. Αποκτήστε το Proderm σαμπουάν & αφρόλουτρο τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Κανονική τιμή 2,37 € Τιμή 1,72 €
  • -0,65 €
  • -0,65 €

Κορυφαία προϊόντα

Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την τραγανή τους υφή και την απολαυστική γεύση του αλατιού, θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δεν περιέχει γλουτένη!
Τιμή 1,12 €

3άλφα φασόλια μέτρια 500gr

Λεπτή γεύση με λεπτή φλούδα. Τα φασόλια είναι πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β και αποτελούν ένα πλήρες γεύμα. Ιδανικά για παραδοσιακή Ελληνική φασολάδα.

Τιμή 2,52 €

Zewa deluxe χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 3φυλλα 90 φύλλα

Οι τρεις στρώσεις των απόλυτα απαλών και ανθεκτικών χαρτομάντιλων κάνουν τα Zewa Deluxe την ιδανική επιλογή δύο σε ένα για καθαρισμό της μύτης και αφαίρεση του μακιγιάζ. Σε συσκευασίες διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων.

Τιμή 2,27 €

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €