• Ποτηρι freddo 300ml no 504 50τεμ μαυρο luxplast  - 1
  • Ποτηρι freddo 300ml no 504 50τεμ μαυρο luxplast  - 1

Ποτηρι freddo 300ml no 504 50τεμ μαυρο luxplast

Το ποτήρι freddo 300ml no 504 50τεμ μαύρο luxplast είναι η ιδανική επιλογή για τις δροσερές σας απολαύσεις. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει μοντέρνο design που θα εντυπωσιάσει κάθε χρήστη. Με χωρητικότητα 300ml, είναι ιδανικό για καφέ, ροφήματα και κοκτέιλ. Απολαύστε την κομψότητα και την ποιότητα του προϊόντος και κάντε την κάθε στιγμή σας ξεχωριστή.
32785
3800206611195
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SAM ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ 2Φ (21x21cm) - (3150 ΦΥΛΛΑ) (ΛΕΥΚΗ)

Η SAM χειροπετσέτα 2φύλλων σε διάσταση 21x21cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με 3150 φύλλα σε λευκό χρώμα, αυτή η χειροπετσέτα προσφέρει υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 21,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος για ευαίσθητες επιφάνειες 1lt

Το KLINEX Καθαριστικό Πατώματος Ευαίσθητες Επιφάνειες είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,14 €

Red bull ενεργειακό ποτό 355ml

Ανθρακούχο ενεργειακό ποτό με καφεΐνη, ταυρίνη, βιταμίνες ομάδας B και ζάχαρη. Η περιεκτικότητα καφεΐνης στο RED BULL είναι περίπου η ίδια σε μια κούπα καφέ και η περιεκτικότητα σε ζάχαρη είναι συγκρίσιμη με τα επίπεδα ζάχαρης σε ισοδύναμη ποσότητα χυμού μήλου ή πορτοκαλιού.

Απολαύστε το παγωμένο. Αναζωογονεί Σώμα και Πνεύμα.

Τιμή 1,50 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μικρές με χερούλια 54x60cm 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων Endless θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Με το μέγεθος τους 54x60cm και τα άνετα χερούλια, είναι ιδανικές για κάθε χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ανανεωμένη αύρα που θα φέρουν στο χώρο σας. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες απορριμμάτων και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 1,34 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τέλειο σιδέρωμα 77μεζ 1,7lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τέλειο σιδέρωμα 77μεζ 1,7lt της εταιρίας Soupline θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και να είναι απαλά στην αφή. Με την ειδική του σύνθεση, το Soupline θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σιδερώματος, ενώ ταυτόχρονα θα προστατεύσει τα ρούχα σας από τη φθορά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα απίθανα αποτελέσματα!
Τιμή 4,80 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού