• ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)  - 1
  • ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)  - 1

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Time είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ! Με μοναδικό και στιλάτο design, σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ροφήματος. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί, είναι ανθεκτικό και βολικό για χρήση στο γραφείο, το σπίτι ή τον δρόμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση! Αποκτήστε το Coffee Time τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
36719
5213006892370
1,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εξεταστικο ρολο χαρτινο 58cm x 50m

Αγοράστε το Εξεταστικό ρολό χαρτίνο 58cm x 50m και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία εξέτασης! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το ρολό χαρτίνο θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 4,11 €
ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 4lit  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 4lit

Το ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 4lit είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο για τις μαγειρικές τους ανάγκες. Με την απαλή του γεύση και το χαρακτηριστικό του άρωμα, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα γαστρονομικό ταξίδι. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του ελαιολάδου με το ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 4lit, το απόλυτο μυστικό για νόστιμα γεύματα και υγιεινή διατροφή.
Κανονική τιμή 58,41 € Τιμή 52,81 €
  • -5,60 €
  • -5,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Hellmann's μαγιονέζα 450ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 2,67 €

Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Τιμή 1,71 €

Terravita σοκολάτα hazelnuts 100gr

Η Terravita σοκολάτα hazelnuts 100gr είναι το τέλειο επιδόρπιο για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε τη γεύση των φουντουκιών. Με πλούσια σοκολάτα και φρέσκα φουντούκια, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αγοράστε τώρα τη Terravita σοκολάτα hazelnuts 100gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,95 €

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με coco 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του με το φυσικό λάδι καρύδας δίνει ζωτικότητα και φωτεινότητα στα μαλλιά απομακρύνωντας τους κόμπους με αποτέλεσαμ να χτενίζονται εύκολα. Κατάλληλο για μεσαία / μακριά μαλλιά.

Τιμή 3,32 €