• ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ. 130CM Χ.Π. ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦ.
  • ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ. 130CM Χ.Π. ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦ.

ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ. 130CM Χ.Π. ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦ. ΤΑΠΑ

48527
5202707014952
0,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ 1000gr. - (ΣΤΑΡΕΝΙΟ)

Απολαύστε τον πλούσιο και γευστικό Κατσελή Κλαμπ Σάντουιτς 1000gr. (Σταρένιο) και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα! Με την πρώτη μπουκιά θα νιώσετε την απαλή υφή και την αυθεντική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 2,72 €

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ SHINY - (ΓΚΡΙ)

Το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ SHINY - (ΓΚΡΙ) είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν στυλ και λειτουργικότητα σε ένα. Με το μοντέρνο γκρι χρώμα του και το εντυπωσιακό design, θα κλέψει τις εντυπώσεις σας σε κάθε εμφάνιση. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, χωρίς να χάνει τη λάμψη του. Αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ SHINY - (ΓΚΡΙ) τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα πλαστική ίσια

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,11 €

Arion food χυμός ανανά 1lt

Ανανάς Arion food χυμός 1lt - Απολαύστε τη φρεσκάδα του ανανά με τον χυμό Arion food 1lt. Μια απόλυτα φυσική επιλογή για να αναζωογονηθείτε κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τον δροσιστικό γευστικό κόσμο του ανανά με τον Arion food χυμό 1lt.
Τιμή 1,35 €

Luxe ασετόν με λάδι 125ml

Υγρό διαλυτικό με λάδι που απομακρύνει το βερνίκι νυχιών. Έχει ως βασικό συστατικό την ασετόνη.

Ασετόν με λάδι

Συσκευασία 125ml

Τιμή 0,44 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με αγριολούλουδα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €