• Tns ψεκαστηρι οικιακο 1lt ja-13
  • Tns ψεκαστηρι οικιακο 1lt ja-13
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ψεκαστηρι οικιακο 1lt ja-13

Το Tns ψεκαστήρι οικιακό 1lt ja-13 της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα του κήπου σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, αυτό το ψεκαστήρι θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τις φυτικές σας καλλιέργειες με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε τον κήπο σας να υποφέρει από ασθένειες και παράσιτα, επενδύστε στο Tns ψεκαστήρι οικιακό 1lt ja-13 και απολαύστε έναν υγιή και πανέμορφο κήπο όλο το χρόνο.
35277
5204558458282
1,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΚΑΡΟΤΟ)

Η Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα 400gr με κοτόπουλο και καρότο είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και ζουμερά καρότα, αυτή η συνταγή θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Προσφέρει ολοκληρωμένη διατροφή και γεύση που θα κερδίσει την καρδιά του σκύλου σας. Αγοράστε τώρα τη Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα και χαρίστε στον τετράποδο φίλο σας μια γευστική εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη.
Τιμή 2,30 €

Κλειδαρια ασφαλειας 3 κλειδια 40mm μακρυ λαιμο

Αποκτήστε την ασφάλεια που χρειάζεστε με τις κλειδαριές ασφαλείας 3 κλειδιών 40mm μακρύ λαιμό. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πράγματα από τους κινδύνους με αυτήν την αξιόπιστη λύση ασφαλείας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ασφάλεια και έχετε την ανάγκη εξασφαλισμένη.
Τιμή 3,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτηρι χαρτινο coffee time single wall 12οz-14oz 50τεμ

Απολαύστε τον καφέ σας με το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time Single Wall 12oz-14oz 50τεμ. Ιδανικό για να απολαύσετε την αγαπημένη σας κούπα καφέ, αυτό το ποτήρι χαρτίνο θα σας προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία ποτίσματος. Ελαφρύ, βολικό και μεγάλης χωρητικότητας, είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 1,76 €

Syoss σαμπουάν color για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά 750ml

Το σαμπουάν SYOSS COLOR έχει σχεδιαστεί ειδικά για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Προστατεύει την ένταση και αποτρέπει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών για έως και 12 εβδομάδες.

90% φυσικά συστατικά.

Τιμή 4,11 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 355ml. Διατίθενται σε καφέ χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 355ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,71 €

Toshiba μπαταρίες CR2025 5τεμ

Οι μπαταρίες CR2025 της Toshiba είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Μη διστάσετε, αποκτήστε τις τώρα και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση ανάγκης. Αγοράστε τώρα τις μπαταρίες CR2025 της Toshiba και μην ανησυχείτε ξανά για την εξάντληση της μπαταρίας σας!
Τιμή 3,05 €

Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg. Απολαύστε την τραγανή γεύση της βρώμης σε συνδυασμό με τα γλυκά κομμάτια σοκολάτας και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 6,55 €