• -0,20 €
  • TEO BEBE ΥΓΡΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ (14τεμ.)
  • TEO BEBE ΥΓΡΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ (14τεμ.)

TEO BEBE ΥΓΡΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ (14τεμ.)

42605
3800024045783
5,03 €
5,23 €
Έκπτωση -0,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TESORI ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml - (MYRRH)

Το TESORI ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml - (MYRRH) είναι ένα προϊόν που θα σας μεταμορφώσει καθώς αφήνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Η μοναδική σύνθεσή του με το άρωμα του μύρου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις. Αφήστε το TESORI ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ να σας συνοδεύσει καθημερινά και απολαύστε την εμπειρία της πολυτέλειας στο μπάνιο σας.
Τιμή 4,10 €

Κουτι αποθηκευσης οβαλ με καπακι σιλικονης 2,4lt sa-940

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο να οργανώσετε τα αντικείμενά σας με το κουτί αποθήκευσης οβάλ με καπάκι σιλικόνης 2,4lt sa-940. Με μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργικότητα, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το χώρο σας τακτοποιημένο και εύκολα προσβάσιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη ζωή!
Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Viakal καθαριστικό μπάνιου κλασικό spray 750ml

Το Viakal Classic είναι ιδανικό για να αφαιρείτε ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα και για να καθαρίζετε τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού στο μπάνιο και την κουζίνα σας. Η συχνή χρήση του Viakal προλαμβάνει την επανεμφάνιση των αλάτων. Η ειδική σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειες και βοηθά στην αποφυγή επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 3,53 €

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €

Teza extra spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια 300ml

Το ΤΕΖΑ Extra Spray εξολοθρεύει άμεσα κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους. Ειδική βαλβίδα επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Τιμή 3,32 €

Κύκνος τομάτα τριμμένη φιάλη 680ml

Τομάτες ελληνικές, περασμένες από τον τρίφτη που διατηρούν όλη τη νοστιμιά της φρεσκοτριμμένης τομάτας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για σάλτσες αλλά και για την παρασκευή πολλών φαγητών όπως κοκκινιστά, ζυμαρικά και λαδερά

Τιμή 1,84 €

AIM οδοντόκρεμα white now activated charcoal 75ml

Οδοντόκρεμα με κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση που συνδυάζει mineral clay με activated charcoal. Απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες, ενώ είναι απαλή με το σμάλτο. Ενισχυμένη με την τεχνολογία White correct της White Now για ένα ΑΜΕΣΑ* λευκότερο χαμόγελο.

* Το αποτέλεσμα της λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

100% ανακυκλώσιμη συσκευασία - Το σωληνάριο** περιέχει 31% ανακυκλωμένο πλαστικό.

**Με εξαίρεση το καπάκι.

Τιμή 2,96 €