• Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 1
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 2
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 3
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 4
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 5
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 6
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 1
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 2
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 3
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 4
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 5
  • Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt Amita - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAmita

Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένους χυμούς μήλου και πορτοκαλιού και πολτό βερίκοκου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

2835
5201005074156
1,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100ml
Ενέργεια 242kJ/ 57kcal
Λιπαρά 0g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 13,2g
εκ των οποίων σάκχαρα 12,9g
Εδώδιμες ίνες 1,4g
Πρωτεΐνες 0,4g
Αλάτι 0g
Ανά 100ml
Βιταμίνη C (Δ.Τ.Α.**) 12mg (15%)

**Δ.Τ.Α.: Διατροφική Τιμή αναφοράς.

Συστατικά
Νερό, χυμός πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό, πουρές βερίκοκου, χυμός μήλου από συμπυκνωμένο χυμό, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, ζάχαρη, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες. Συνολική περιεκτικότητα χυμών και πουρέ φρούτων : 40%.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείστε σε δροσερό και σκειρο μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
COCA COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε., Λ. Κηφισίας 60, 15125, Μαρούσι, Αθήνα. Τηλ.: 210 6381700, Τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών: 800 11 55 801.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agros χυμός μήλο 1lt

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 1,24 €

Amita fun φυσικός χυμός με φράουλα 6x250ml

Φρουτοποτό παιδικό από 3 χυμούς φρούτων φράουλα, μήλο, σταφύλι, πλόυσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά σε πρακτική συσκευασία Tetrapak των 250ml. Εύκολοι στη μεταφορά και τη χρήση, αποτελούν την ιδανική λύση για το σνακ των παιδιών στο σχολείο, τα σπορ και το παιχνίδι.

Η Amita FUN! έχει υπέροχη γεύση και καλύπτει το 50% της συνιστώμενης ημερήσιας παροχής βιταμινών Β6, Β12, C, Ε και Α. Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

Οι χυμοί Amita FUN! είναι ο πιο νόστιμος και διασκεδαστικός τρόπος για να γνωρίσουν τα παιδιά τις γεύσεις των φρούτων και να τα εντάξουν στην καθημερινή διατροφή τους.

Τιμή 4,21 €

Agros χυμός grapefruit 1lt

Ο χυμός γκρέιπφρουτ "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και ξινή επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του γκρέιπφρουτ σε χυμό. Ο γκρέιπφρουτ είναι γνωστός για την ιδιαίτερη γεύση του, που συνδυάζει την ξινότητα και τη φρεσκάδα.

Τιμή 1,39 €

Viva χυμός κοκτέιλ 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι, μήλο και ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να το απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Whiskas γατοτροφή sticks σολομός 18gr

Η Whiskas γατοτροφή sticks σολομός 18gr είναι η τέλεια λύση για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτά τα sticks θα κάνουν τη γάτα σας να λατρέψει το φαγητό της και θα της προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Αποκτήστε τα τώρα και δείτε τη χαρά στα μάτια της αγαπημένης σας γάτας!
Τιμή 1,55 €

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 360ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν 360ml classic clean είναι η ιδανική επιλογή για κάθε τύπο μαλλιών. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα το Head & Shoulders σαμπουάν για ένα καθαρό, υγιές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα με κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,53 €

Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 250ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 έχει χωρητικότητα 250ml και πωλείται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο για τη χρήση σε εκδηλώσεις, πάρτι, εκδρομές, για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό και είναι διαφανές, ώστε να είναι εύκολα ορατό το περιεχόμενό του. Ιδανικό για τη σερβιρισμα νερού και αναψυκτικών.

Τιμή 0,59 €

Crispy balance μπάρες δημητριακών με βρώμη & μέλι 6x21gr

Οι "Crispy Balance μπάρες δημητριακών με βρώμη & μέλι 6x21γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιέχει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 21 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν βρώμη και μέλι, και είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,45 €

Viva χυμός με μπανάνα 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση μπανάνα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,13 €