• Δισκος τουρτας στρογγυλος 10kg μαυρο/χρυσο 30cm  - 1
  • Δισκος τουρτας στρογγυλος 10kg μαυρο/χρυσο 30cm  - 1

Δισκος τουρτας στρογγυλος 10kg μαυρο/χρυσο 30cm

Ο Δίσκος τούρτας στρογγυλός 10kg μαύρο/χρυσό 30cm είναι ένα προϊόν που θα κλέψει την παράσταση σε κάθε εκδήλωση. Με την πολυτέλεια του χρυσού και το μοναδικό design του, αυτός ο δίσκος τούρτας θα κάνει το γεύμα σας ακόμα πιο εντυπωσιακό. Με την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που διακρίνει την εταιρία, αυτός ο δίσκος είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εκδήλωση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια και την ποιότητα του Δίσκου τούρτας στρογγυλού 10kg ?
35147
5202381911028
25,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΛΑΔΟΚΟΥΛΟΥΡΟ 170gr. - (ΧΑΡΟΥΠΙ) (007.034)

Απολαύστε την πλούσια γεύση του μαννά λαδοκούλουρου με χαρουπό, ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σαν ενδιάμεσο γεύμα ή σαν γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε το μοναδικό άρωμα και γεύση του να σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αυθεντική γεύση του!
Τιμή 3,22 €

Oral-B οδοντόβουρτσα lembut shiny clean λευκή 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN είναι το απόλυτο εργαλείο για την προστασία της στοματικής υγείας σας. Με μοναδική μαλακή υφή που αγγίζει απαλά τα δόντια σας, σας προσφέρει ένα λαμπερό και καθαρό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε την ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!

Τιμή 0,79 €

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΤΣΙΝΑ 45 ΣΤΡΟΦΕΣ 500ml

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑ 45 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση. Με τις 45 στροφές σε κάθε φιάλη των 500ml, αυτή η ρετσίνα θα σας προσφέρει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Απολαύστε τη με φίλους και οικογένεια και ανακαλύψτε τη γεύση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.
Τιμή 2,82 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

Η απόλαυση της απίστευτα γευστικής σοκολάτας γάλακτος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με κάθε δάγκωμα, θα αισθανθείτε την πλούσια γεύση της ποιοτικής σοκολάτας να λιώνει στο στόμα σας, κερδίζοντας τις καρδιές όλων εκείνων που αναζητούν μια απόλυτα ευχάριστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 0,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Fanta αναψυκτικό λεμονάδα 500ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 7% χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 1,09 €

Mamma greca μαύρο πιπέρι σε σακούλα 90gr

Το Mamma Greca μαύρο πιπέρι σε σακούλα 90gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του, το μαύρο πιπέρι Mamma Greca θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει η εταιρία Mamma Greca και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις!
Τιμή 2,26 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων ψιλό 500gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 0,81 €

Colgate οδοντόκρεμα advanced white charcoal 2x75ml

Η οδοντόκρεμα Colgate Max White Charcoal με ενεργό άνθρακα περιέχει απαλά μεταλλικά μικροσωματίδια τα οποία καθαρίζουν επιμελώς τα δόντια σας απομακρύνοντας απαλά τους λεκέδες σε μια εβδομάδα.

Τιμή 4,01 €