• ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1,020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ)
  • ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1,020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ)

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1,020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ)

Το ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1,020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα σας. Με την πλούσια και έντονη γεύση του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας μπουκάλι με ένα μοναδικό προσφορά 2 σε 1. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας!
37032
5200129170348
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ φαγητοδοχειο τετραγωνο διχτυ 1,5lt 4τεμ

Το φαγητοδοχείο Κυκλωψ τετράγωνο δίχτυ 1,5lt 4 τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και οργάνωση. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε το Κυκλωψ φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,45 €

Piltsis πιπεριες ψητες φλωρινης 150gr σε ροδελεσ

Η Piltsis πιπεριές ψητές Φλώρινας 150gr σε ροδέλες είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε τις σε σαλάτες, πίτσες, ή ακόμα και μόνες τους ως λαχταριστό σνακ. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη γευστική απόλαυση των Piltsis πιπεριών ψητών Φλώρινας!
Τιμή 1,38 €

Σεσουλα για παγο inox 24cm

Το Σεσουλα για παγο inox 24cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο δροσερά και νόστιμα ποτά. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Σεσουλα για παγο θα γίνει ο αγαπημένος σας συνεργάτης σε κάθε κοκτέιλ πάρτι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σερβίρισμα ποτών!
Τιμή 2,04 €

Κορυφαία προϊόντα

TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr

Η απίστευτη γεύση της φράουλας στο TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr θα σας κάνει να το θέλετε αμέσως! Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα χωρίς να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,01 €

Τσάντα β μπλε 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,49 €

Lariplast ποτήρι freddo διάφανο 300ml No504 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lariplast κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 300ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 300ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,60 €

Klinex υγρό απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης botanictech spray 700ml

Το Klinex Απολυμαντικό Spray Γενικής Χρήσης με τεχνολογία Botanitech είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό spray, με συστατικό καθαρισμού φυσικής προέλευσης. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια από τεϊόδεντρο και ευκάλυπτο. Απολυμαίνει από βακτήρια & ιούς*, και προσφέρει έως 24 ώρες προστασία από βακτήρια μετά τη χρήση.

Η σύνθεσή του δεν περιέχει ενεργό χλώριο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλο το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων επιφανειών προετοιμασίας τροφίμων, όπως πάγκους κοπής κλπ., καθώς και επιφανειών που έρχονται σε επαφή με παιδιά, όπως καρεκλάκι φαγητού, αλλαξιέρες, κούνια.

*κατά εγκαψιδιωμένων ιών, Murine Norovirus, Αdenovirus, RSV, Feline Coronavirus, Η1Ν1 και SARS-CoV-2, βάσει τεστ ΕΝ14476.

Τιμή 1,50 €