• Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ πρασινη
  • Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ πρασινη

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ πρασινη

Ζebra. Αγοράστε τώρα για μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας! Η ποιότητα και η απόδοση των πετσετών μας θα σας εντυπωσιάσουν. Μην το χάσετε!
35018
3800090305774
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΚΡΕΠΑΣ ΞΥΛΙΝΗ - (1824)

Η ξύλινη σπάτουλα κρέπας (1824) είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τον επαγγελματία ή τον ερασιτέχνη σεφ! Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτή η σπάτουλα είναι ιδανική για την αναστροφή, το τσίμπημα και το γύρισμα των κρέπων σας με άνεση και ακρίβεια. Με το κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό της, αυτή η ξύλινη σπάτουλα θα γίνει η αγαπημένη σας εργαλείο κάθε φορά που ετοιμάζετε κρέπες. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε την εμ?
Τιμή 2,96 €

ΔΙΣΚΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ - (ΜΑΥΡΟΣ) (Φ38cm)

Αναβαθμίστε την σερβιριστική εμπειρία σας με τον Δίσκο Σερβιρίσματος Πλαστικό με φελλό σε μαύρο χρώμα και διάμετρο 38 εκατοστά. Ιδανικός για κάθε είδους εκδήλωση, απογειώνει το τραπέζι και προσφέρει μια κομψή αισθητική. Αποκτήστε τον τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση!
Τιμή 7,74 €

Γιωτης σιροπι 350gr, καραμελα

Το Γιωτης σιρόπι 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το νόστιμο σιρόπι. Απολαύστε το σε παγωτό, γλυκά, γκοφρέτες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αποκτήστε το Γιωτης σιρόπι τώρα και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 2,87 €

TNS ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ - (6 ΧΡΩΜΑΤΑ) (05-950-3087)

Το διακοσμητικό γλαστράκι με λουλούδι της εταιρίας Tns είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Με τα 6 διαφορετικά χρώματα που προσφέρει, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμησή σας. Αποτελεί το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας, ενώ το μοναδικό του design θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με έναν πρωτότυπο τρόπο!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml

Η Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το τέλειο στυλ που ονειρεύεστε. Η μοναδική της σύνθεση με ενεργό κάρβουνο θα σας χαρίσει απίστευτο όγκο και ελαστικότητα, ενώ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φριζάρισμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να μιλήσουν από μόνα τους και κερδίστε τις εντυπώσεις με το Syoss molding paste with charcoal!
Τιμή 4,50 €

Αξιός ρύζι μπονέτ 1kg

Το Αξιός ρύζι μπονέτ 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση και την ποιότητα του αυθεντικού ρυζιού. Με φρέσκο άρωμα και τέλεια υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε τη μαγεία του Αξιός ρυζιού στο τραπέζι σας και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το επιλέγετε ξανά και ξανά.
Τιμή 1,90 €