• Γιωτης σιροπι 350gr, καραμελα
  • Γιωτης σιροπι 350gr, καραμελα

Γιωτης σιροπι 350gr, καραμελα

Το Γιωτης σιρόπι 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το νόστιμο σιρόπι. Απολαύστε το σε παγωτό, γλυκά, γκοφρέτες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αποκτήστε το Γιωτης σιρόπι τώρα και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή.
33671
5201002002114
2,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΜΠΛΕ - (3 τεμ.)

Μπλε καλαθάκια Κύκλωψ 0,39 lit, ιδανικά για την ταξινόμηση και την οργάνωση των αντικειμένων σας. Κομψός και λειτουργικός σχεδιασμός που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νέα πνοή στη διακόσμησή σας!
Τιμή 1,63 €

MISS SANDY ΥΓΡΟ ΚΑΘ.ΕΥΑΙΣ.ΠΕΡ.M.S.ΧΑΜΟΜ. 200ml

Η MISS SANDY ΥΓΡΟ ΚΑΘ.ΕΥΑΙΣ.ΠΕΡ.M.S.ΧΑΜΟΜ. 200ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα. Η μοναδική σύνθεσή του με χαμομήλι θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση ευεξίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 1,70 €

Simple τετραδιο σπιραλ 4 θεματων α4 120 φυλλα 14580

Αυτό το τετράδιο Simple με σπιράλ και 4 θέματα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλες σας τις σημειώσεις με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Με μέγεθος Α4 και 120 φύλλα, είναι ιδανικό για την καθημερινή σας χρήση στο σχολείο, το γραφείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τετράδιο που θα σας διευκολύνει στην οργάνωση των σκέψεών σας και θα σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί!
Τιμή 4,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 250ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 έχει χωρητικότητα 250ml και πωλείται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο για τη χρήση σε εκδηλώσεις, πάρτι, εκδρομές, για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό και είναι διαφανές, ώστε να είναι εύκολα ορατό το περιεχόμενό του. Ιδανικό για τη σερβιρισμα νερού και αναψυκτικών.

Τιμή 0,59 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων classic 110τεμ

Οι Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ είναι η ιδανική λύση για άψογο καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε υπολείμματα φαγητού και λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τις Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού που προσφέρουν.
Τιμή 13,46 €

Συμεωνίδης φυστίκια αλμυρά 500gr

Τα αράπικα φιστίκια είναι εξαιρετική πηγή της νιασίνης και του φυλλικού οξέος, βοηθώντας έτσι στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύοντας ταυτόχρονα από την αναιμία και τη θρομβοπενία. Παράλληλα περιέχουν σε υψηλότατο βαθμό φυτικές στερόλες, ουσίες που συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης

Μια χούφτα αράπικα φιστικιά αποδίδουν 160 θερμίδες. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως η συνετή και λογική κατανάλωση τους βελτιώνει τα επίπεδα ολικής και HDL χοληστερόλης σε υγιείς ενήλικες ενώ προσδίδει και σημαντικά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Τιμή 2,52 €

Syoss σαμπουάν keratin 750ml

Σαμπουάν Syoss Keratin με Blue Lotus, για αδύναμα μαλλιά που σπάνε. Αναπληρώνει Κερατίνη για επανόρθωση σε βάθος.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 98% ανακυκλωμένα υλικά.

Τιμή 4,11 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια αλμυρά 250gr

Τα μαύρα σπόρια αλμυρά της εταιρείας Συμεωνίδης  αναφέρονται σε μια συσκευασία σπόρων βάρους 250 γραμμαρίων. Αυτοί οι σπόροι μπορεί να είναι μαύρα κολοκύθια, μαύροι ηλιόσποροι ή άλλοι σπόροι που έχουν προστεθεί αλάτι για να δημιουργηθεί η αλμυρή γεύση.

Τιμή 1,54 €