• Πινελο επαγγελματικο 7,5cm μεγαλο
  • Πινελο επαγγελματικο 7,5cm μεγαλο

Πινελο επαγγελματικο 7,5cm μεγαλο

Το Πινέλο επαγγελματικό 7,5cm μεγάλο είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στο χώρο του μακιγιάζ. Με την εξαιρετική ποιότητα και ακρίβεια του, θα δημιουργήσετε εντυπωσιακά looks που θα κλέψουν την παράσταση. Η εργονομική λαβή του εξασφαλίζει άνετη και εύκολη χρήση, ενώ η μεγάλη του επιφάνεια επιτρέπει την ομαλή εφαρμογή του μακιγιάζ σας. Αποκτήστε το Πινέλο επαγγελματικό 7,5cm μεγάλο της εταιρίας μας και αναδείξτε την ομορφιά σας με στυλ και επαγγε
34555
5201854011050
4,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr

Η ανανεωτική γεύση της TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της μέντας και δώστε στο χαμόγελό σας ένα ακαταμάχητο λάμψη. Αγοράστε τώρα την TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Thrace group ποτήρι freddo διάφανο 300ml 50τεμ

Το διαφανές ποτήρι freddo 300ml της εταιρίας Thrace group είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας κρύο ρόφημα με στυλ και άνεση. Κάντε την κάθε σας πόση απολαυστική και δροσιστική με αυτά τα ποιοτικά ποτήρια που θα σας κερδίσουν με την αισθητική τους και την αντοχή τους. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 1,50 €

Nava misty γάντι κουζίνας σιλικόνης μπεζ 30x19cm

Γάντι φούρνου της σειράς Misty από σιλικόνη και εσωτερική επένδυση υφάσματος, για ασφαλή μεταφορά ζεστών σκευών. Διαθέτει ανάγλυφη, αντιολισθητική επιφάνεια για σταθερό και βολικό κράτημα. Διαστάσεις: 30x19cm

Τιμή 5,72 €

Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και φρεσκάδας, ενώ η ισχυρή του σύνθεση θα καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από τον καθημερινό φασαρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα το Ajax υγρό καθαριστικό και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,69 €

Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr

Το Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με φρέσκο λεμόνι και αφράτη ζύμη, αυτό το πιτάκι θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη διάσταση γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr!
Τιμή 0,69 €