• TABASCO ΣΑΛΤΣΑ 256ml - (SRIRACHA)
  • TABASCO ΣΑΛΤΣΑ 256ml - (SRIRACHA)

TABASCO ΣΑΛΤΣΑ 256ml - (SRIRACHA)

47497
011210697003
5,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ο μπαξες ψιλοκομμενα τοματακια 400gr,

Τα φρέσκα μπαξές ψιλοκομμένα τοματάκια 400gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την απαλή τους γεύση και το φρέσκο άρωμα, θα δώσουν μια νότα φρεσκάδας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάλτσες, ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αφήστε τη γεύση τους να σας ταξιδέψει και να σας κάνει να τα θέλετε ξανά και ξανά!
Τιμή 0,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Mac magic μπεσαμέλ 174gr

Η μαγεία της γεύσης συναντά την τελειότητα της ποιότητας με το Mac Magic μπεσαμέλ 174gr. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία του Mac Magic να σας κατακτήσει!
Τιμή 1,84 €

Μάκβελ σπαγγέτι No6 675gr

Το Μάκβελ σπαγγέτι No6 675gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, το σπαγγέτι αυτό θα σας μεταφέρει στην Ιταλία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 0,98 €

Melissa πέννες ριγέ 500gr

Οι Πέννες Ριγέ Melissa από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών,παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,16 €

Lupo υγρο πλυντηρ,ρουχων 3lt ροζ

Ανανεωτικό, αρωματικό, αποτελεσματικό. Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων 3lt σε ροζ χρώμα θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά σαν καινούργια. Η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη φρεσκάδα τους για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το Lupo τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,14 €

Bic bilama due ξυραφάκια 5τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσεως με στενή σταθερή κεφαλή. Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων με επίστρωση πολυμερούς χρωμίου. Μακρύτερη λαβή για καλύτερο κράτημα και έλεγχο.

Τιμή 1,27 €