• Ρολο περιτυλιγματος 2m x 70cm
  • Ρολο περιτυλιγματος 2m x 70cm

Ρολο περιτυλιγματος 2m x 70cm

Αγοράστε το ρολό περιτυλίγματος 2m x 70cm και δώστε στα δώρα σας μια ξεχωριστή εμφάνιση. Προστατέψτε τα δώρα σας με στυλ και κομψότητα. Ιδανικό για κάθε περίσταση, αυτό το ρολό περιτυλίγματος θα κάνει τα δώρα σας να ξεχωρίσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε μια ιδιαίτερη νότα στα δώρα σας, αγοράστε το τώρα!
33994
8202202160014
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TRIDENT SENSES BUBBLEGUM 27gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση φυστικοβούτυρου με το TRIDENT SENSES BUBBLEGUM 27gr! Ένα απολαυστικό προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε την γλυκιά γεύση του παιδικού σας όνειρου. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γεύση που θα σας κερδίσει με την πρώτη δοκιμή!
Τιμή 1,01 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY BANANA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ανανεωτική γεύση φράουλας και μπανάνας σε ένα φρουτώδες ηλεκτρονικό τσιγάρο VAK! Απολαύστε 600 τζούρες γεμάτες γεύση και απόλαυση, με 20mg νικοτίνη για έντονη ικανοποίηση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την ατμιστική εμπειρία σας!
Τιμή 6,75 €

RUFFLES CHIPS 155gr. - (BBQ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των RUFFLES CHIPS BBQ 155gr και ανακαλύψτε την τελειότητα σε κάθε δαγκωμό. Η τέλεια συνδυαστική γεύση των μπισκότων με τη μοναδική γεύση BBQ θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις RUFFLES CHIPS BBQ 155gr σε κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία.
Τιμή 1,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Elvive μάσκα μαλλιών oil jojoba 300ml

Η μάσκα πολλαπλών χρήσεων, εμπλουτισμένη με έλαιο πλούσιο σε Jojoba χαρίζει στα ξηρά μαλλιά την εντατική θρέψη που χρειάζονται, για αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη.

Τιμή 6,84 €

Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με εξαιρετική ποιότητα και άνεση, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύσουν από τυχόν κινδύνους και θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε με ασφάλεια και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε ότι η ασφάλεια και η προστασία είναι προτεραιότητά σας.
Τιμή 3,45 €

Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg

Το Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τον κήπο σας και να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική αξία που χρειάζονται. Με την εξαιρετική ποιότητα της Velto και την αποτελεσματικότητα του λιπάσματος, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα ακμάσουν όλο το χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,81 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα Caribbean Lemon της Fa σε μορφή roll-on, που διαρκεί μέχρι και 48 ώρες. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Λειτουργεί επίσης ως αντιιδρωτικό, μειώνοντας την ποσότητα του παραγόμενου ιδρώτα, χωρίς ωστόσο να καταστέλλει τη συνολική ροή του.

Τιμή 1,44 €

Royal φυτική κρέμα μαγειρικής 23% 500ml

Η Royal φυτική κρέμα μαγειρικής με 23% λίπος και συσκευασία 500ml είναι πιθανώς μια κρέμα που χρησιμοποιείται στη μαγειρική για διάφορες εφαρμογές, όπως η προσθήκη σε σάλτσες, σούπες, γαρνιτούρες, γλυκά και άλλα πιάτα.

Τιμή 1,97 €