• Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate color 38τεμ
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate color 38τεμ

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate color 38τεμ

Οι Skip κάψουλες 38τεμ trio 802gr, color είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα και απαλότητα στα ρούχα σας. Η εύκολη χρήση τους και η μακρά διάρκειά τους τις καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με κάθε πλύσιμο.
33928
8720181378881
11,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 16oz 1016

Το ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 16oz 1016 είναι το απόλυτο must-have προϊόν για κάθε κουζίνα! Με την απαλή και κρεμώδη υφή της μαγιονέζας μας, θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα σας σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την πλούσια υφή σε σάντουιτς, σαλάτες και συνοδευτικά φαγητά. Αγοράστε το ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 16oz 1016 σήμερα και απογειώστε τη γεύση των πιάτων σας!
Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ

Απολαύστε τον πλούσιο και αρωματικό Lavazza καφέ espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και απολαύσεις. Αποκτήστε τον δικό σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Ματίνα κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Matina σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,90 €

Endless χειροπετσέτα ζικ-ζακ v-fold 2φύλλο 200 φύλλα 20τεμ

Η Endless χειροπετσέτα ζικ-ζακ v-fold 2φύλλο 200 φύλλα 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, αυτή η χειροπετσέτα θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν από την Endless και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στον χώρο σας.
Τιμή 32,02 €

Ο μπαξές καλαμπόκι 340gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 1,15 €