• Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml panarea
  • Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml panarea

Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml panarea

Το Lenor μαλακτικό 40μεζ, 837ml Panarea της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απαλότητα στα ρούχα τους. Η μοναδική σύνθεσή του δίνει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αφήστε το Lenor Panarea να σας αγκαλιάσει με την απαλή του αγκαλιά και να σας προσφέρει μια εμπειρία πλυσίματος χωρίς συγκρίσεις.
33621
8006540891827
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κερι διακοσμητικο μπαταριας 7,5x11cm xcd-2

Δώστε στο χώρο σας μια μοναδική ατμόσφαιρα με το διακοσμητικό κερί μπαταρίας Tns! Με διαστάσεις 7,5x11cm, αυτό το κερί θα φωτίσει και θα διακοσμήσει τον χώρο σας με στυλ. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε μια μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!
Τιμή 1,90 €

Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμπρα με λωριδες black power

Η Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εκπληκτική της ικανότητα να απομακρύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες λεκέδες, θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori αφρόλουτρο aegyptus 500ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,78 €

Schogetten σοκολάτα black & white 100gr

Η Schogetten σοκολάτα black & white 100gr είναι το τέλειο γλυκό για όσους αγαπούν τη σοκολάτα. Με το μοναδικό της συνδυασμό γεύσεων μαύρης και λευκής σοκολάτας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Schogetten σοκολάτα black & white 100gr σήμερα!
Τιμή 1,70 €

Air Wick αρωματικό κερί με άρωμα δάσους 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

Τιμή 2,24 €