• Tns κερι διακοσμητικο μπαταριας 7,5x11cm xcd-2
  • Tns κερι διακοσμητικο μπαταριας 7,5x11cm xcd-2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns κερι διακοσμητικο μπαταριας 7,5x11cm xcd-2

Δώστε στο χώρο σας μια μοναδική ατμόσφαιρα με το διακοσμητικό κερί μπαταρίας Tns! Με διαστάσεις 7,5x11cm, αυτό το κερί θα φωτίσει και θα διακοσμήσει τον χώρο σας με στυλ. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε μια μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!
35221
5204558458961
1,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ORAL B ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ

Η Oral B προσφέρει το καλύτερο οδοντικό νήμα για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιείς ούλες. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην καθημερινή σας περιποίηση του στόματος.
Τιμή 2,40 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι freddo 18cm μαυρο 40τεμ

Αγοράστε τώρα το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι freddo 18cm σε μαύρο χρώμα, σε συσκευασία 40 τεμαχίων! Ιδανικό για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ και πρακτικότητα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας συντροφεύει για πολλές χρήσεις!
Τιμή 0,31 €

Καπακι αλουμινιου 50τεμ νo 131

Το καπάκι αλουμινίου 50 τεμάχια νο 131 είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, αυτό το καπάκι είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο και προσφέρει εξαιρετική προστασία στα προϊόντα σας. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την ευκολία στη χρήση, θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη
Τιμή 3,80 €

Κορυφαία προϊόντα

A&G μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα

Ζωηρά χρώματα, εξαιρετική ποιότητα και απαλή υφή χαρακτηρίζουν το μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα της εταιρίας A&G. Με αυτό το μπλοκ, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης που θα εντυπωσιάσουν κάθε θεατή. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 2,02 €

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 4lt

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 4lt είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και απαλά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας προστασία στην υγεία σας. Η μεγάλη συσκευασία των 4 λίτρων είναι οικονομική και βολική για χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον. Αποκτήστε το Farcom activel plus gel τώρα και απολαύστε καθαρά και προστατευμένα χέρια κάθε μέρα!
Τιμή 12,66 €

Vileda σφουγγαρίστρα classic με χοντρό κάλυκα μπλε 2τεμ

Η Vileda SuperMocio Classic είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια). -Υλικό έξτρα απορροφητικό και ανθεκτικό -Βιδωτός κάλυκας σε σχήμα λεμονιού για να καθαρίζετε εύκολα ακόμα και τις γωνίες (πατέντα Vileda). Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιήστε την με το σετ κουβά-στίφτη Vileda.

Τιμή 4,80 €

17 delicatessen caesar's dressing 250gr

Η Caesar's Dressing με καρικεύματα και γεύση παρμεζάνας είναι μια σάλτσα για πράσινες σαλάτες. Σε πρακτικό μουκάλι squeeze.

Τιμή 1,98 €

TRATA ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ

Χταπόδι της εταιρίας Trata, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Τιμή 3,07 €